Antena Căutare

„Nu pot să respir, nu pot să respir!”. A murit la înmormântarea mamei ei, care a fost ucisă de coronavirus! „S-a prăbușit în timp ce sicriul era coborât în mormânt”

O femeie a murit la înmormântarea mamei ei, care a fost ucisă de noul coronavirus, în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord.

„Nu pot să respir, nu pot să respir!”. A murit la înmormântarea mamei ei, care a fost ucisă de coronavirus! „S-a prăbușit în timp ce sicriul era coborât în mormânt”
A murit la înmormântarea mamei ei, care a fost ucisă de coronavirus

Femeia, Laura Richards, în vârstă de 32 de ani, a început să simtă dureri în piept, în timp ce mama ei, Julie Murphy, în vârstă de 63 de ani, era coborâtă în mormânt, într-un cimitir din Warwickshire.

Tragedia s-a petrecut săptămâna trecută. Câteva persoane care au fost prezente la înmormântare au încercat să o salveze pe Laura, dar eforturile lor au fost în zadar.

Sora ei, Lisa Green, a spus că ea, soțul ei și cealaltă soră a lor, Kelly Murphy, au încercat să o țină în viață pe Laura.

VIDEO. Cât de ușor te poți infecta cu noul coronavirus, din aer, atunci când mergi la cumpărături! Este suficient ca un purtător de COVID-19 să tușească o singură dată!

„Toată lumea era extrem de tristă, iar Laura a spus că se simte amețită și că are dureri în piept. Inițial, am crezut că este vorba despre anxietate, dar ulterior am sunat la numărul de urgență.

A fost groaznic. Eu și alți membri de familie am încercat pe rând să o ținem în viață, până la sosirea paramedicilor. A murit la spital”, a povestit Lisa.

Laura suferise anterior probleme de sănătate ce îi afectaseră inima.

„În timp ce sicriul mamei era coborât în pământ, Laura a început să strige: «Nu pot să respir, nu pot să respir!». A făcut infarct”, a spus o soră vitregă a Laurei.

Laura a fost înmormântată lângă mama ei, miercuri. Doar cinci persoane au putut fi prezenți, din cauza regulilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

Citește și:

Fiica primului cadru medical ucis de coronavirus în România, mesaj sfâșietor, despre tatăl ei, pe care l-a auzit murind! „Mi-a fost și mamă și tată și cel mai bun prieten. Urma ziua lui de naștere”

VIDEO. Cum te poți infecta cu noul coronavirus, la alergat!​

Țara în care coronavirusul omoară un om la două minute! Autoritățile au anunțat noi măsuri de protecție împotriva COVID-... Peste 90.000 de oameni au murit din cauza noului coronavirus, în lume! Mai mult de jumătate, în Italia, Spania şi Statel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x