Antena Căutare

Doi vamesi romani, dati in urmarire internationala

Gubic Stefan Milan, de la Stamora Moravita, disparut fara urma inca de la declansarea cercetarilor, si Fenesan Mihnea Ion au primit mandate de arestare in lipsa.

Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a dispus arestarea preventiva in lipsa a fugarilor Gubic Stefan Milan sI Fenesan Mihnea Ion. Instanta a emis miercuri mandate internationale de arestare pe numele celor doi la solicitarea procurorilor DNA, spun surse judiciare.

"Aceste informatii sunt confidentiale", ne-a spus purtatorul de cuvant al CAB, judecatorul Daniel Gradinaru. Instanta a dispus sI arestarea preventiva pentru altI doi inculpatI in scandalul coruptiei din vamile de la granita cu Serbia. Este vorba despre politistii de frontiera Stefan Marc si Draghita Sorin, pentru luare de mita in forma continuata sI aderare la un grup de crima organizata.

Reamintim ca in ziua declansarii descinderilor autoritatilor in vamile din vestul tarii, Gubic Stefan Milan era deja disparut, ca sI alte sase persoane. Ei a fost dati imediat in consemn la frontiera, insa pana acum autoritatile judiciare nu au descoperit decat cinci dintre disparuti.

Acum in baza mandatelor internationale de arestare, cei doi fugari vor fi cautatI in toata lumea. Surse judiciare au precizat ca acestia nu s-ar afla pe teritoriul vreunui stat membru al Uniunii Europene.

Chestionat, directorul INTERPOL Romania, Mihai Friptu - aflat in Olanda la o actiune comuna cu Europol, ne-a precizat ca deocamdata la structura pe care o conduce nu a primit nici o instiintare despre cei doi vamesI fugari.

Sursa: Jurnalul National

UPDATE! Jandarmul care a fugit din unitate cu pistolul a fost prins... VIDEO! Iasi: Retea de fraudare a cardurilor, anihilata de DIICOT...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x