Antena Căutare

UPDATE! Jandarmul care a fugit din unitate cu pistolul a fost prins

Subofiterul de la sediul Jandarmeriei Bucuresti care a plecat in aceasta dimineata din unitate cu arma din dotare a fost prins. Barbatul avea asupra sa si arma.

Un subofiter de la sediul Jandarmeriei Bucuresti a plecat in aceasta dimineata din unitate cu arma din dotare. Jadarmul are 43 de ani, este angajat din 2006 si are toate testele psihologice facute. El a intrat in tura la ora 07:00 si a parasit unitatea in jurul orei 08:00.

Barbatul este cautat de jandarmi si ofiteri ai Politiei Capitalei, cazul fiind instrumentat de Parchetul Tribunalului Militar.

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane, Marius Teodorescu, a declarat ca subofiterul luase in ultimii ani calificativul "foarte bine" pentru activitatea sa si fusese testat psihologic in august 2010, trecand cu bine verificarea.

Potrivit sursei citate, barbatul ar fi avut probleme financiare, din cauza mai multor credite bancare, precum si restante la plata intretinerii.

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, Florin Hulea, a declarat ca subofiterul nu este considerat dezertor, fapta incadrandu-se in prevederile articolului 333 din Codul Penal, respectiv incalcarea de consemn.

NUP in cazul Cathedral Plaza. Se pot relua lucrarile!... Doi vamesi romani, dati in urmarire internationala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x