Antena Căutare

Artistă celebră, răpusă de cancer la doar 37 de ani! După o luptă lungă, Smaranda Milu Nemethi credea că s-a vindecat, dar boala a revenit

Lumea artei din România este în doliu, după moartea pictoriței Smaranda Milu Nemethi. La doar 37 de ani, artista a fost răpusă de cancer, după ce reușise, inițial, să învingă boala.

Artistă celebră, răpusă de cancer la doar 37 de ani! După o luptă lungă, Smaranda Milu Nemethi credea că s-a vindecat, dar boala a revenit
| https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2344049249150458&set=pcb.2344049362483780&type=3&theater

Lumea artei din România este în doliu, după moartea pictoriței Smaranda Milu Nemethi. La doar 37 de ani, artista a fost răpusă de cancer, după ce reușise, inițial, să învingă boala.

Pe Facebook, Smaranda Milu Nemethi se descria ca fiind „soție, fiică, soră,mătușă, noră, prietenă, pictor, designer, blogger, curator. Pacient de cancer.

S-a născut în 1981 și a studiat la Universitatea de Arte Plastice și Design din Cluj Napoca. Smaranda era o pictoriță apreciată.

În 2014, ceea ce ea credea că este o răceală persistenă, s-a dovedit a fi cancer pulmonar în stadiu patru, cu metastază cerebrală frontală, scrie Gazeta de Nord-Vest, citată de Libertatea.

După o operație pe creier și mai multe investigații în diferite centre din București, a decis să apeleze la ajutorul medicilor din Germania.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

UPDATE: Rezultate Loto 6 din 49, Loto Joker, Loto 5 din 40, Noroc. Numere câștigătoare 14 martie 2019... Bărbatul care a executat doi oameni pe un câmp din Târgoviște, condamnat la închisoare pe viață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x