Antena Căutare

Doliu în lumea culturală! A murit George Stanca

George Stanca se afla internat de mai multă vreme. A murit pe un pat de spital luni, în jurul orei 15:00, în urma unui stop cardio-respirator.

George Stanca se afla internat de mai multă vreme. A murit pe un pat de spital luni, în jurul orei 15:00, în urma unui stop cardio-respirator.

George Stanca a fost singurul român condamnat la un an de închisoare cu suspendare, pentru plagiat, fiinddeclarat vinovat pentru faptul că a plagiat "Jurnalul" lui Lev Tolstoi.

George Stanca avea 71 de ani şi suferea de ceva timp de o boală gravă.

George Stanca s-a născut pe 7 mai 1947, în Buftea, Județul Ilfov (România). Din 2009 era titular de rubrică zilnică, "Scrisorile lui Stanca", la Click!, cu seria de epistole adunate în cartea "Epistolar" lansată noiembrie 2011. Era membru în Uniunea Scriitorilor din România din 1990. A fost declarat "Omul anului 2004", la secțiunea cultură, din sectorul 6, București.

Pregăteau o groapă pentru înmormântare, când l-au găsit. Ce obiect a stat îngropat ani de zile într-un cimitir din Român... Incendiu puternic în București! Mai multe autospeciale s-au deplasat la fața locului (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x