Antena Căutare

Dosar penal pentru moldoveanul care a postat pe internet informatii confidentiale ale Fisc-ului

Tanarul din Republica Moldova care a postat pe blogul sau informatii confidentiale ale Fisc-ului s-a ales cu dosar penal. Procurorii au ridicat, vineri seara, din casa lui Grigore Diviza, mai multe componente de la calculatorul acestuia, informeaza Adevarul.


"Mi-au confiscat 3 hard-diskuri si doua DVD-uri cu mai multe informatii stocate de mine. Mai multe nu pot spune decat prin avocat"
, a declarat Grigore Diviza.

Grigore Diviza a publicat pe internet, mai exact pe blogul sau, pustiulsinguratic.weblog.ro, informatii confidentiale ale FISC-ului. Tanarul a intrat in posesia informatiilor cu caracter personal ale unor cunoscuti oameni de afaceri, dupa ce a lucrat la un program pentru baza de date a institutiei.

Grigore Diviza, student in anul II la Facultatea de Calculatoare, Informatica si Microelectronica din cadrul Universitatii Tehnice din Moldova, a acceptat sa lucreze la un program pentru baza de date a Fisc-ului. El a lucrat trei luni fara contract si i s-a promis ca va fi remunerat cu 20.000 de lei. Insa, dupa ce si-a terminat treaba, tanarul nu a vazut nici un ban.

sursa:Antena3.ro

UPDATE! Protestul spontan la Institutul ORL din Capitala s-a incheiat... Militarii pensionari vor sa iasa in strada pe 24 ianuarie. Protestele au continuat si astazi in marile orase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x