Antena Căutare

Veste uriașă! Două creșteri salariale pentru o categorie de români! Cine primește mai mulți bani în 2020

Este vestea momentului pentru anumiți cetățeni, după ce oficialii au anunțat cine va beneficia în anul 2020 de două creșteri salariale! Ce categorie de români este vizată?

Veste uriașă! Două creșteri salariale pentru o categorie de români! Cine primește mai mulți bani în 2020 Galerie
Două creșteri salariale pentru o categorie de români!

Ministrul Educaţiei şi Cercetării (MEC), Monica Anisie, a dat asigurări marţi că profesorii vor primi în acest an cele două creşteri salariale prevăzute de la 1 ianuarie şi de la 1 septembrie şi a precizat că există banii necesari în buget.

"Banii sunt prevăzuţi în buget, în Legea bugetului. Bugetul a fost aprobat. Nu înţeleg de unde să apară aşa ceva. Ministerul Educaţiei are prevăzut în buget banii (n.r. - pentru creşterile salariale) şi pentru 1 ianuarie şi pentru 1 septembrie. (...) Nu înţeleg de unde a pornit treaba aceasta, mai ales că Legea bugetului a fost promulgată. (...) Noi am prevăzut în buget banii respectivi. (...) Îi asigur pe colegii mei că vor fi aceste creşteri salariale", a declarat ministrul Educaţiei.

Veste uriașă! Două creșteri salariale pentru o categorie de români! Cine primește mai mulți bani în 2020

Două creșteri salariale pentru o categorie de români!

Mesaj important pentru toți profesorii din România

Monica Anisie a spus că Ministerul Finanţelor şi-a dat acordul atunci când s-a propus bugetul cu cele două creşteri salariale.

Reprezentanta MEC a precizat că PNL respectă Legea salarizării.

"Noi am spus dintotdeauna: PNL respectă Legea salarizării (...) Să lăsăm faptele să vorbească, şi nu manipulările altora", a mai afirmat demnitarul, conform celor de la Agerpres.

În presă a apărut marţi informaţia potrivit căreia profesorii nu ar mai primi majorarea salarială de la 1 septembrie şi că nu ar fi bani suficienţi în buget.

Au murit împreună! Doi tineri din Târgu-Jiu, găsiți fără suflare în propria casă. Primele declarații ale anchetatorilor... Agenţia de Cadastru: Extrasul de plan cadastral poate fi obţinut online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x