Antena Căutare

Guvernul a promis, dar apoi s-a răzgândit! Veste importantă despre salariile românilor

Veste neașteptată pentru români! Deși Guvernul a anunțat schimbări, iată că unele dintre măsurile importante nu au fost adoptate. Ce se întâmplă cu românii care doresc cumulul pensiei cu veniturile de la stat?

Guvernul a promis, dar apoi s-a răzgândit! Veste importantă despre salariile românilor Galerie
Ce se întâmplă cu veniturile românilor

În cursul zilei de luni, 6 ianuarie 2020, Guvernul a adoptat o ordonanță de urgență mult discutată prin care s-au făcut modificări la OUG 114/2018. Ordonanța nu include, însă, prevederea referitoare la interzicerea cumulului pensiei cu veniturile de la stat.

„Guvernul a fost nevoit în prima ședința de guvern să adopte o OUG care să permită intrarea în vigoare a acestor prevederi pentru care și a angajat răspunderea în față Parlamentului.

Guvernul a promis, dar apoi s-a răzgândit! Veste importantă despre salariile românilor

Ce se întâmplă cu veniturile românilor

Guvernul a adoptat o Ordonanță de Urgență

Vorbind despre cumulului salariului cu pensia care a fost atacat de PSD la CCR și care din respect pentru instanță de contencios constituțional, în acest moment Guvernul nu a adoptat o măsură cu privire la această prevedere tocmai pentru a aștepta punctul de vedere al CCR.

În rest sunt chestiuni necesare care trebuiau adoptate mai ales după intrarea în vigoare a legii bugetului de stat”, a anunțat la finalul ședinței de Guvern, Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului.

Ședință „fulger” la DIICOT, după noile dezvăluiri ale lui Gheorghe Dincă: „A zis că e vie!”... Câtă cruzime! Cai loviți cu bestialitate, de Bobotează, în România! Atenție, imagini greu de privit! VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x