Antena Căutare

Două femei infectate cu noul coronavirus au cerut să fie externate după ce au născut. Testele copiilor sunt negative

Două femei infectate cu noul coronavirus, care tocmai au devenit mame la Spitalul Județean din Suceava, au solicitat să fie externate la cerere, după doar trei zile. De asemenea, alte două persoane cu coronavirus au refuzat internarea la Spitalul Municipal Rădăuţi, potrivit Direcției de Sănătate Publică Suceava.

Două femei infectate cu noul coronavirus au cerut să fie externate după ce au născut. Testele copiilor sunt negative
Două femei infectate cu noul coronavirus au cerut să fie externate după ce au născut. Testele copiilor sunt negative

Potrivit sursei citate, șase persoane infectate cu noul coronavirus au fost internate, în ultimele 24 de ore, iar alte 13, declarate vindecate, au fost externate. De asemenea, sursa citată precizează că, din totalul celor 529 de pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, 101 pacienţi sunt diagnosticaţi cu COVID-19, iar 129 de pacienţi sunt în zona tampon.

Klaus Iohannis, declarație de ultimă oră despre legea carantinei şi izolării! Ce apel a făcut președintele. „Este intolerabil!”

În acest moment, în secția ATI sunt internaţi şapte pacienţi, toţi fiind ventilaţi mecanic.

De asemenea, potrivit DSP Suceava, două persoane diagnosticate cu COVID-19 au refuzat internarea la Spitalul Municipal Rădăuţi, iar alte două paciente diagnosticate pozitiv la noul coronavirus, care au născut la SJU Suceava, au solicitat externarea la trei zile, nou născuţii fiind negativi la testul COVID-19.

Prefectura Suceava a precizat că persoanele suspecte de COVID-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecţiei cu noul coronavirus sunt declarate pacienţi diagnosticaţi COVID-19, fără a fi influenţată statistica în ceea ce priveşte numărul de internări.

Încă un focar de coronavirus într-un spital din România. Șapte persoane, între care cinci cadre medicale, depistate pozitiv pentru COVID-19. O secție întreagă a fost închisă

Conform distribuţiei cazurilor COVID-19, dintre cele 114 localități din judeţ, 53 nu au niciun caz de infecţie cu noul coronavirus în evoluţie, 32 au câte un caz în evoluţie, 22 au sub cinci cazuri, patru au sub zece cazuri, iar trei au peste zece cazuri în evoluţie.

Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus a depășit 33.000

Până astăzi, 14 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 33.585 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 23.798 au fost externate, dintre care 21.803 de pacienți vindecați și 1.995 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

Noi cifre alarmante! Crește iar numărul de cazuri în România: 637 îmbolnăviri raportate în ultimele 24 de ore și tot mai mulți morți

În ultimele 24 de ore, au fost confirmate alte 637 de cazuri noi de coronavirus, în timp ce numărul deceselor a ajuns la 1.931 de persoane. De asemenea, la ATI, în acest moment, sunt internați 234 de pacienți.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 868.478 de teste, iar 658 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere.

Teroare în Franța! Proteste şi violenţe chiar de Ziua Naţională. Cetățenii s-au revoltat împotriva nivelului de trai... Nu, nu e glumă! 17 absolvenți au fost eliminați de la BAC pentru fraudă, la zece zile de la afișarea rezultatelor. Melis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x