Antena Căutare

Klaus Iohannis, declarație de ultimă oră despre legea carantinei şi izolării! Ce apel a făcut președintele. „Este intolerabil!”

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarant, marți, că legea carantinei și izolării ar trebui să fie adoptată cât mai curând și a făcut un apel către Parlament pentru adoptarea unei forme bune a acesteia. Șeful statului a criticat PSD pentru „tergiversare”.

Klaus Iohannis, declarație de ultimă oră despre legea carantinei şi izolării! Ce apel a făcut președintele. „Este intolerabil!”
Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a susținut declarația de presă după ce o nouă raportare a arătat înregistrarea a 637 de cazuri de noi de COVID-19 în România, în ultimele 24 de ore. Mai multe detalii, AICI!

„Din nefericire, pandemia care s-a abătut asupra lumii, COVID-19, este cea mai gravă criză sanitară, cea mai gravă padndemie din ultimul secol. Din păcate, și în România, efectele acestei pandemii devin din ce în ce mai vizibile. Atăzi, avem 637 de cazuri noi, iar 30 de români au murit.

Este greu de imaginat cum pot fi unii care spun că nu este niciun pericol, că ne putem relaxa, că, de fapt, boala este una ușoară, ba alții spun că nici nu există boala! Această boală, din păcate, există. Are un impact devastator asupra lumii și a României.

Este foarte greu de luptat cu această boală. De aceea, săptămâna trecută am spus că acum nu este momentul unei dispute politice dacă vorbim depre combaterea acestei epidemii. Sunt siderat de felul în care PSD reacționează în Parlament acum, când este în discuție o lege foarte important – cea care reglementează izolarea și carantinarea persoanelor”, a spus Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, despre legea ce privește izolarea și carantina, în România: Tergiversarea poate costa vieți

Șeful statului a acuzat PSD că a venit cu argumente false, într-o încercare de a „tergiversa” discuția cu privire la legea ce privește izolarea și carantinarea, în România, în contextul pandemiei de coronavirus.

Raed Arafat a fost amenințat cu moartea! Un român, mesaj uluitor, apreciat de peste 1.000 de oameni, pe Facebook! „Game over, zdreanțo!”

„Legea a fost introdusă în Parlament în regim de urgență și toată lumea s-a așteptat să fie discutată în regim de urgență. PSD a venit cu argumente ce sunt false, pur și simplu – că trebuia să vină Guvernul mai repede cu această lege. Nu avea cum.

PSD reclamă că nu este bine făcută. Rațiunea unei dezbateri parlamentare este de a găsi cea mai bună formă.

PSD tergiversează această discuție. Trebuie să recunosc că și pe mine mă surprinde acest cinism exagerat de care dă dovadă PSD tergiversând adoptarea acestei legi. PSD privează Guvernul de un instrument foarte important, abosolut necesar în combaterea acestei epidemii – acest instrument legat de izolare și carantinare”, a adăugat Iohannis.

Previziune înspăimântătoare, de la ONU! Ce ar putea urma după pandemia de coronavirus. „130.000.000 de oameni ar putea fi afectați!”​

Președintele a atras atenția că această „tergiversare” ar putea costa zeci sau chiar sute de vieți, în România și și-a reluat apelul către Parlament pentru a aproba o formă „bună” a acestei legi.

„Această tergiversare poate costa viața a poate zeci, ba chiar sute de români. Reiau apelul către Parlament aprobați o formă bună pentru această lege. Altfel, veți fi moralmente răspunzători de moartea a zeci sau poate sute de români. Această tergiversare este intolerabilă”, a încheiat Klaus Iohannis.

Orban: Obiectivul este de a nu mai impune noi restricţii, sa luăm măsuri care să afecteze negativ economia. Acest lucru ... Tătaru, declarație de ultim moment despre legea carantinei! Ce ar urma să se întâmple. „Protejăm și familia”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x