Antena Căutare

Doua restaurante, cuprinse de flacari la Suceava

Doua restaurante pline cu clienti au fost inghitite de flacari in centrul Sucevei. Au fost clipe de groaza pana cand oamenii surprinsi de incendiu la mese au reusit sa iasa in strada. Aproape trei ore s-au chinuit pompierii sa stinga flacarile.

Fumul negru si gros a acoperit in cateva clipe centrul orasului. Flacarile s-au ridicat cativa metri deasupra acoperisului.

In momentul in care a izbucnit incendiul, restaurantele erau pline. Zeci de clienti speriati, dar si angajatii, s-au repezit spre iesire.

Focul a fost extrem de violent, asa ca oamenii au avut noroc ca au scapat fara rani grave. A izbucnit, se pare, de la burlanul unui cuptor de pizza care se afla in apropierea unor materiale inflamabile. Flacarile s-au extins rapid de la un restaurant la altul. Aproape trei ore au trecut pana cand cele 13 autospeciale au reusit sa opreasca valvataia.

Cele doua restaurante sunt la doi pasi de primaria orasului Suceava. Niciunul dintre proprietari nu avea asigurare.

In urma cu cateva luni, restaurantul de la care a pornit incendiul a mai luat odata foc. Atunci flacarile nu au provocat pagube.

FOTO: Intact Images

Directorul de achizitii de la ANAF, Dan Stroe, a fost eliberat... Furtul oglinzilor de la masini, o afacere infloritoare! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x