Antena Căutare

Furtul oglinzilor de la masini, o afacere infloritoare!

Cine nu mai are oglinzi la masina din cauza hotilor, sa-si cumpere! In aceasta situatie, le poate nimeri chiar pe cele furate. E o afacere care porneste din parcarile cu masini scumpe si se termina la semafor sau in targuri, acolo unde hotii isi vand marfa. Unii lucreaza chiar la comanda, la cererea clientului.

Sport national deja, furtul oglinzilor le da mari batai de cap proprietarilor. Mai ales celor care dau sume cu suficiente zerouri pentru o masina. Ajunsi la capatul rabdarii, multi ajung sa cumpere varianta ieftina de la colt de strada, pentru ca e de cateva ori mai ieftin decat in magazin.

Cea mai folosita metoda impotriva hotilor de oglinzi este inscriptionarea, o afacere infloritoare din cauza furturilor. Dureaza un sfert de ora si nu e foarte scumpa. Preturile se incadreaza intre 65 si 80 de lei.

Magazinele de piese auto stiu cel mai bine ce se fura cel mai mult, in functie de ce intreaba clinetii cand le calca pragul. Capacele de la roti si oglinzile merg cel mai bine.

Pe langa gravarea oglinzilor, politistii recomanda parcarea masinilor in locuri iluminate precum si montarea unor sisteme de alarma performante.

FOTO: fraudavengers.org

Doua restaurante, cuprinse de flacari la Suceava... Capitala se schimba la fata: Reorganizarea centrului si autostrada suspendata, pe ordinea de zi a Consiliului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x