Antena Căutare

Drama continua: Procurorii cer inchisoare pentru Serban Huidu!

Inchisoare pentru Serban Huidu! Asta au cerut procurorii, la recursul judecat la Curtea de Apel Brasov. Rudele celor care au murit in accidentul provocat de vedeta, in 2011, vor acelasi lucru. Acum un an, Huidu a fost condamnat la doi ani si sase luni cu suspendare.

La mai mult de un an de la teribilul accident in care au murit trei oameni, Huidu prefera sa taca. Cu ochii aparent inlacrimati, se urca la bordul unei masini si dispare. In urma lui, avocatul face o pledoarie pentru clientul sau.

In urma un an, fosta vedeta de televiziune a primit o sentinta cu suspendare, la cererea procurorilor. Unul dintre motive? Ar fi avut remuscari. Si-ar fi regretat fapta.

De data aceasta, in fata magistratilor Curtii de Apel, s-au schimbat jocurile. Procurorii au cerut inchisoare pentru Huidu. O decizie pe care rudele celor care au murit in accident o doresc cu ardoare.

“Astept sa faca inchisoare pentru ca mi-a omorat sotul, faptele sunt clare”

Pe 16 octombrie 2011, in Timisul de Sus, Huidu a pierdut controlul propriei masini. A intrat pe contrasens si a lovit o Dacie in plin. Un om a murit pe loc, alti doi in drum spre spital.

Daca Serban Huidu intra sau nu in inchisoare, va fi clar abia pe sapte februarie. Insa asta nu pune punct litigiilor dintre vedeta si rudele victimelor. Pe sapte martie se va judeca si recursul in ceea ce priveste daunele pe care trebuie sa le plateasca Huidu.

Aventurile "imparatului" Iulian, subiect de documentar pentru BBC... Accident in Constanta: Un preot BEAT CRITA a bagat trei oameni in spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x