Antena Căutare

Accident in Constanta: Un preot BEAT CRITA a bagat trei oameni in spital

Sa faci ce zice popa, nu ce face popa! O zicala care i se potriveste de minune unui preot din Constanta, care a bagat in spital trei oameni si a facut praf patru masini. Preotul s-a aghesmuit bine si s-a urcat la volan. Si nu-i tot! Parintele, reprezentant de vaza al Arhiepiscopiei Tomisului, a injurat ca la usa… iadului. Poate Dumnezeu l-a iertat, insa sefii lui nu. Va fi suspendat.

Preotul nua recunoscut nici macar ca a gustat din vinul de impartasanie sau poate din alta licoare tare. Politistii au dezlegat insa enigma cu un etilotest. Iar rezultatul a fost clar: 0.96 la mie, concentratie de alcool in sange.

A gustat din bautura? Pana si betie este putin spus. In aceasta stare, Valeriu Roman, preot la biserica Sfantul Mina din Constanta, s-a urcat la volan… nestingherit. In plus, a calcat pana la podea pedala de acceleratie.

Consiliul Arhiepisopiei Tomisului s-a intrunit de urgenta ca urmare a celor intamplate. Valeriu Roman a fost suspendat din functia de preot, dar si din cea de consilier cultural in cadrul Arhiepiscopiei.

Drama continua: Procurorii cer inchisoare pentru Serban Huidu! ... ROANTANAMO: Cum erau plimbati detinutii-fantoma intre Romania, Polonia si Lituania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x