Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Inuman! Mamă româncă își bătea și maltrata copilul, soțul și socrii italieni! Ce s-a întâmplat cu femeia fără inimă

O mamă româncă din Chieti, Italia și-a supus familia la cele mai chinuitoare tratamente. Femeia, în vârstă de 30 de ani își bătea și maltrata copilașul, soțul și socrii.

Cutremurător! O mamă româncă din Italia și-a bătut și maltratat cu bestialitate băiețelul, soțul și socrii italieni: ,,Îl lovea pe copil, îl obliga să mănânce în timpul nopții și îl umplea de medicamente. Era înspăimântat''

O mamă româncă din Chieti, Italia și-a supus familia la cele mai chinuitoare tratamente.
Femeia, în vârstă de 30 de ani își bătea și maltrata copilașul, soțul și socrii.

Fostul soț și-a acuzat nevasta de tratamente extrem de dure la care își supunea copilașul. Aceasta ,,„Îl lovea pe copil, îl obliga să mănânce în timpul nopții și îl umplea de medicamente. Era înspăimântat. Ca să mănânce, maică-sa îl ducea în cameră, încuia ușa cu cheia și îi dădea mâncare cu forța”, potrivit rotilianul.com.

Bărbatul a mai declarat că femeia îi dădea micuțului să mânânce în mod exagerat, până vomita și că îl bătea în timpul în timp ce făcea baie. Pe lângă toate aceste violențe, copilul era îndopat cu cortizon, până când a fost dus la spital pentru că se simțea extrem de rău.

Mama inumană a fost denunțată de tatăl copilului după ce aceasta a fugit din țară, în România cu cel mic.

Aceasta susține că nu doar micuțul a fost lovit și maltratat. De asemenea soțul a fost bătut, cât și părinții acestuia cu care femeia locuia.

Tatăl italian povestește că relația între cei doi a început frumos, din dragoste și că se înțelegeau bine. Totul s-a schimbat în momentul în care a apărut copilul. Femeia a devenit agresivă cu toți membrii familiei și era de nerecunoscut. Fostul soț a crezut că este o problemă post naștere, însă situația devenea din ce în ce mai îngrijorătoare: ,,Copilul era și el îngrozit de mama sa, ca să mănânce, îl ducea în dormitor, se încuia pe dinăuntru și îl obliga să înghită până vomita''. Mama devenea violentă cu oricine dorea să intervină, lovindu-i chiar și pe socrii săi, potrivit rotilianul.com.

În urma gravelor acuzații, femeia a fost condamnată la 4 ani de închisoare. În timpul anchetelor, copilul a fost consultat de un medic pediatru care a confirmat creșterea necorespunzătoare a copilului, cât și prezența cortizonului în urina sa.

Recomandari