Antena Căutare

Ce s-a întâmplat, de fapt, la stația de metrou Lujerului! Cine este bărbatul lovit de tren. Atenție, imagini tulburătoare! - Video

Bărbatul care a fost lovit de metrou, la stația Lujerului, joi, are vârsta de 62 de ani și ar fi încercat să se sinucidă.

Bărbatul care a fost lovit de metrou, la stația Lujerului, joi, are vârsta de 62 de ani și ar fi încercat să se sinucidă.

Acesta a fost preluat joi de personalul medical SMURD în stare conştientă, după ce a fost găsit între primele două vagoane de metrou la staţia Lujerului, a anunţat Daniel Vasile, oficial al ISUBIF, potrivit Agerpres.

Din primele date, se pare că ar fi fost vorba despre o tentativă de sinucidere.

Potrivit ISU, bărbatul a fost găsit la terminarea vagonului doi al trenului, între peron şi şine. El a fost scos și transportat la spital. El nu ar fi rănit grav.

Poliţiştii investighează fapta pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate. Potrivit acestora, nu ar fi martori ai tragicului eveniment.

Circulaţia se desfăşoara în condiţii normale.

Inuman! Mamă româncă își bătea și maltrata copilul, soțul și socrii italieni! Ce s-a întâmplat cu femeia fără inimă... Un puști de cinci ani a coborât într-o fosă septică, în Călărași, pentru a salva un bebeluș. Micuțul căzuse și se sufoca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x