Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00iUmor

Tineri care au provocat un accident rutier, în Mamaia, incapabili să articuleze vreun cuvânt :”Măi, băieți, ce ați băgat în voi?”

Scene halucinante au fost surprinse la malul mării, în Mamaia, unde un șofer care a provocat un accident ușor era incapabil să articuleze vreun cuvânt. 

Scene halucinante au fost surprinse la malul mării, în Mamaia, unde un șofer care a provocat un accident ușor era incapabil să articuleze vreun cuvânt.

Incidentul a avut loc în stațiunea Mamaia, Constanța, unde șoferul a pierdut direcția de mers, iar mașina pe care o conducea s-a oprit într-un gard din staţiunea Mamaia în seara zilei de joi, 1 august.

Citește și: Tânăr prins drogat cu cocaină la volan. Când au văzut cine era, polițiștii au rămas fără cuvinte!

Unul dintre martori a mers să vadă care este starea ocupanţilor maşinii, însă în momentul în care s-au apropiat de autoturismul avariat a descoperit trei tineri aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor interzise. Tânărul de la volan nu putea să articuleze niciun cuvânt.

”Ce-ai fumat? Ce ai fumat? Măi, băieți, ce ați băgat în voi?”, i-a întrebat martorul, în timp ce unul dintre ei răspunde ”Eu n-am fumat.”

Citește și: VIDEO ŞOC! Alertă în toată România! Mai mulţi copii, filmaţi pe stradă într-o stare ciudată!

Filmarea a fost postată ulterior pe Facebook: ”În această seară, în jurul orei 23.00 pe Bulevardul Mamaia, maşină din faţa noastră pierde direcţia de mers şi întră într-un gard. Opresc repede cu intenţia de a acorda primul ajutor. La volan găsim individul din filmare.Sunăm la 112 în 5 min apare Ambulanţă iar după 20 min ajunge şi Poliţia. Le reproşez celor de la Poliţie faptul că în toată Mamaia nu am văzut vreun echipaj, însă ei reuşesc să mă lase fără cuvinte: "Doamnă, suntem un singur echipaj pe Ct, iar acum am venit tocmai de la Eforie!". Ce mai puteam spune? Ar fi trebuit felicitaţi pt timpul scurt ce l-au făcut de la Eforie până în Mamaia-Sat!”

Recomandari