Live acumScena Misterelor
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Droguri ascunse în pâine, duse la un centru de carantină din Ilfov! Un jandarm a descoperit totul

Situație incredibilă într-un centru de carantină din România! Un jandarm a descoperit droguri ascunse în pâinea adusă de un vizitator.

Un jandarm a găsit droguri în pâinea unui deținut

Incidentul a fost relatat pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române. Iată mai jos întreaga întâmplare:

„În timp ce se afla în tură, având ca misiune monitorizarea unui centru de carantină, plutonierul G.A, angajat al Jandarmeriei Ilfov, a observat apropiindu-se de poarta de acces în centru, un bărbat între două vârste, cu o pungă de culoare închisă în mână.

citește și: Nu s-a rugat la Dumnezeu, ci la români! O asistentă din Deva s-a filmat în spital, cu lacrimi în ochi: „Atât vă cer. Nu v-am cerșit”

- Bună ziua! Vă putem ajuta cu ceva? i se adresează jandarmul.

- Bună ziua! Ăăăă… Am venit la nepotul meu să-i aduc un cadou și câteva alimente…

- O ocazie specială sau…?

- Da, tocmai s-a întors în țară și are nevoie de câteva lucruri! Ăăăă…nimicuri, dulciuri, pâine…

Un jandarm a descoperit droguri ascunse în pâine, într-un centru de carantină

- Ne puteți arăta ce aveți în sacoșă?

- Nu cred că e cazul, sunt doar niște alimente, pâine, d-ale gurii. Să nu se strice dacă le scot!

citește și: „Nu mai purtați măști de protecție”! Organizația Mondială a Sănătății, anunț controversat! Ce pericole ignoră oamenii

- Totuși, vă rugăm, faceți un efort și scoateți ce aveți în pungă! Trebuie să ne asigurăm că totul este în regulă, insistă subofițerul.

La control, bănuiala jandarmului că bărbatul ascunde ceva s-a confirmat. În pungă era într-adevăr pâine, însă cu o ‘’făină mai specială’’. Din păcate, în urma acestei isprăvi, pe lângă nepot și unchiul riscă să ajungă într-un fel de carantină, la‘’răcoare’’.

Dacă vă întrebați cum a intuit jandarmul că punga unchiului ascunde surprize, vă spunem doar că atunci când ajungi să ai sute de misiuni executate în cei peste 20 de ani în care zi și noapte te-ai aflat la datorie – deseori, nu în cele mai prietenoase medii - reușești, uneori, să știi și să înțelegi ceea ce se află dincolo de ce se vede și de ce ți se spune.”

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro