Antena Căutare

Un nou punct roșu se formează pe harta României! Autoritățile locale cer carantinarea totală. „Două orașe riscă să fie contaminate!”

Un nou punct roșu se formează pe harta României, la Alba, unde 11 persoane dintr-o singură localitate au fost depistate cu coronavirus.

Un nou punct roșu se formează pe harta României! Autoritățile locale cer carantinarea totală. „Două orașe riscă să fie contaminate!”
Poliția Romana verifică respectarea restrictiilor de circulatie | Facebook

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Alba a propus autorităţilor centrale carantinarea comunei Ciuruleasa unde un număr de 11 persoane au fost confirmate pozitiv cu coronavirus, acestea fiind internate în spital, anunță Mediafax.

Reprezentanţii DSP Alba au declarat că majoritatea persoanelor active din Ciuruleasa lucrează în Abrud sau Câmpeni, iar carantinarea se impune pentru a evita extinderea infectărilor în cele două oraşe.

Citește și: O femeie de 70 de ani din Iaşi a murit din cauza coronavirus/ Femeia intrase în contact cu un caz confirmat şi era internată în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă

„Specialiştii DSP au făcut o analiză amănunţită a localizării cazurilor în comuna Ciuruleasa, precum şi a traseului zilnic pe care locuitori ai comunei îl practică. Având în vedere că majoritatea persoanelor active din comună lucrează în Abrud sau Câmpeni, pentru a evita extinderea în oraşele menţionate, DSP Alba a propus CJSU măsuri de intensificare a izolării, fiind propusă şi carantinarea comunei. La rândul său, CJSU Alba a propus autorităţilor centrale carantinarea comunei Ciuruleasa în condiţiile în care decizia de carantinare se ia la nivel central, conform legii”, au spus reprezentanţii DSP Alba.

Citește și: Este posibil să fi avut coronavirus și să nu știu? Doi experți din SUA explică la ce trebuie să fii atent

Aceştia susţin că, în urma măsurii, trebuie să fie protejaţi atât locuitorii din Ciuruleasa, cât şi cei din Abrud şi Câmpeni sau din restul judeţului Alba.

O femeie infectată cu noul coronavirus a fost lăsată să moară cu zile: ”Oameni buni, niciun medic nu s-a apropiat de ea.... Droguri ascunse în pâine, duse la un centru de carantină din Ilfov! Un jandarm a descoperit totul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x