Antena Căutare

Drogurile continuă să eşueze pe litoralul Mării Negre, cu o săptămână înainte de vacanța de Paște

Drogurile continuă să eşueze pe litoralul Mării Negre. În Bulgaria s-a găsit un alt pachet de cocaină în apropierea staţiunii Cap Kaliakra. Coletul avea 18 kilograme de stupefiante şi arăta similar celor descoperite la noi.

Drogurile continuă să eşueze pe litoralul Mării Negre. În Bulgaria s-a găsit un alt pachet de cocaină în apropierea staţiunii Cap Kaliakra. Coletul avea 18 kilograme de stupefiante şi arăta similar celor descoperite la noi.

Pachetele erau înfăşurate în folie impermeabilă şi învelite într-o vestă de salvare. Este a treia captură pe litoralul bulgăresc, după cele din Şabla şi Sunny Day. Până acum s-au recuperat accidental aproape 2 tone de cocaină în România şi în Bulgaria.

310 pachete cu droguri fuseseră deja adunate de pe plajele din România și Bulgaria

Autorităţile bulgare anunțau că au identificat pe litoral 150 de pachete cu droguri, care au o concentraţie foarte ridicată, de peste 90 la sută, a anunţat, miercuri, Inspectoratul General pentru situaţii de Urgenţă. Numărul total al coletelor descoperite în România şi în Bulgaria a ajuns la 310.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, ca urmare a informării transmise de Poliţia Română omologilor bulgari, la data de 6 aprilie, prin canalele poliţieneşti de cooperare internaţională, autorităţile statului vecin au demarat o operaţiune similară, pe litoralul Mării Negre.

Astfel, autorităţile din Bulgaria au descoperit 150 de pachete susceptibile a conţine droguri cu o concentraţie foarte ridicată, de peste 90%.

Autorităţile reamintesc cetăţenilor din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunţe cel mai apropiat poliţist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete.

Acestea pot conţine droguri cu o concentraţie foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viaţa.

Locuri de muncă în străinătate: Cât poate câștiga un șofer în Anglia?... Locuri de muncă în București: Ce face mai exact un pizzer și cât poate câștiga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x