Antena Căutare

Drumuri blocate si scoli inchise! 27 de judete se afla sub cod galben de ninsori si viscol

Douazeci si sapte de judete din toata tara si Capitala sunt pana sambata, la pranz, sub cod galben de ninsori si viscol. Vantul a maturat totul in cale. Aproape 40 de drumuri au fost inchise iar zeci de mii de oameni din 20 de localitati stau in bezna. Cei care au prins schimbarea vremii pe drum au ramas blocati in masini, ore intregi. Pe drumurile cu probleme multi soferi s-au trezit in sant dupa ce au derapat.

Ninsoare si viscol cat vezi cu ochii. Reteta perfecta pentru ca drumurile din Buzau sa se transforme in capcane pentru masini.

Scenariul nu difera de la ultima zapada. Batranii singuri o stiu cel mai bine. Isi croiesc drum, cu lopata, prin nameti, cat e inca lumina. Ii asteapta o noapte fara curent.

In Pasul Tihuta s-a circulat greu toata noaptea, iar in Vama Albita tirurile au stat blocate ore intregi. Si nu doar tirurile. In coloana a asteptat si un autocar plin cu copii.

Circa 67 de scoli au fost inchise in Vaslui. In satele afectate de zapezi oamenii sunt nevoiti sa mearga kilometri intregi pe jos.

Si in Vrancea furia viscolului si-a facut simtita prezenta inca de azi noapte. Pe sase drumuri judetene din judet nu se trece.

Codul galben de ninsori si viscol este valabil pana sambata, la pranz.

Pacienti bolnavi, medici ignoranti! Spitalul din Nasaud a devenit "spitalul mortii"... Autoritatile, fara mila pentru batrani! Din cauza birocratiei nu pot beneficia de ajutoarele cuvenite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x