Căutare Live

ULTIMA ORĂ. Decizie definitivă în cazul procesului lui Mitică Dragomir!

Magistrații Curții de Apel București s-au pronunțat, marți, în dosarul fostului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, condamnat în primă instanță la șapte ani de închisoare pentru evaziune.

Magistrații Curții de Apel București s-au pronunțat, marți, în dosarul fostului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, condamnat în primă instanță la șapte ani de închisoare pentru evaziune, delapidare și spălare de bani. Decizia a fost amânată de patru ori, conform Mediafax.

În urmă cu puțin timp, Dumitru Dragomir a fost achitat definitiv în această speță.

Tribunalul Bucureşti a decis, pe 26 iunie 2016, condamnarea in prima instanță a lui Dumitru Dragomir, la şapte ani de închisoare pentru evaziune, delapidare şi spălare de bani, hotărârea de atunci nefiind definitivă

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Sicriul tinerei care a murit pe scenă a fost depus la capelă. Soțul e răspus de durere: ”La mine în brațe s-a întâmplat ...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri