Antena Căutare

Durere fără margini! Doi români şi-au pierdut viaţa în dezastrul de la Genova. Numărul morților crește de la o oră la alta

Doi români sunt printre cele 39 de victime ale tragediei din Genova. Ministerul Afacerilor Externe a confirmat că încă un român, în vârstă de 44 de ani, şi-a pierdut viaţa acolo.

Doi români sunt printre cele 39 de victime ale tragediei din Genova. Ministerul Afacerilor Externe a confirmat că încă un român, în vârstă de 44 de ani, şi-a pierdut viaţa acolo.

Cel de-al doilea este un bărbat de 36 de ani din judeţul Gorj. Era chiar pe pod în momentul în care structura a cedat. Un alt român, şofer de TIR, se numără printre răniţi.

Şi la această oră echipele de salvatori continuă să caute printre dărămâturi posibili supravieţuitori.

Momentul în care o secţiune a podulului înalt de 45 de metri se prăbuşeşte în toiul furtunii este șocant. Acolo se afla Marian, un şofer român care conducea un TIR. Potrivit Ministerului de Externe, bărbatul de 36 de ani se numără printre victimele tragediei. Tânărul a avut o copilărie grea. De câţiva ani, se mutase în Franţa, în căutarea unui trai mai bun. Ghinionul a făcut ca singura sa cursă lunară Franţa-Italia să fie programată chiar în ziua tragediei.

De-a lungul anilor, Marian a reuşit să strângă destui bani încât să îşi contruiască o casă în Curtişoara, unde plănuia să se retragă. În curând, urma să se căsătorească, iar de Sfânta Maria aştepta urările familiei şi prietenilor. Primăria din Bumbeşti-Jiu va ajuta familia tânărului în demersurile pentru repatriere.

Vacanța de vară a elevilor, mai scurtă. Schimbări la începerea noului an școlar... Zile libere 2018. Românii stau acasă de miercuri până duminică. Decizie privind zilele nelucrate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x