Antena Căutare

Durere fără margini pentru tatăl Teodorei Maftei, una dintre victimele din clubul Colectiv: ”Au fost omorâți cu bună știință”

Printre cei audiați în dosarul Colectiv, în cursul zilei de luni, s-a numărat și tatăl Teodorei Maftei, una dintre tinerele care și-a pierdut viața în urma incendiului izbucnit pe 30 octombrie 2015. Acesta a declarat în fața magistraților că ”acești copii au fost omorâți cu bună știință”.

Printre cei audiați în dosarul Colectiv, în cursul zilei de luni, s-a numărat și tatăl Teodorei Maftei, una dintre tinerele care și-a pierdut viața în urma incendiului izbucnit pe 30 octombrie 2015. Acesta a declarat în fața magistraților că ”acești copii au fost omorâți cu bună știință”.

„După doi ani şi jumătate, e o ruşine pentru justiţia română. Nu s-a făcut nimic, bate pasul pe loc. Nu ştiu care este situaţia, dar am impresia că cineva trage de timp anume, ca peste câţiva ani să se prescrie. Lucru pe care nu îl accept, e inacceptabil. (...) Fac apel la toţi părinţii care şi-au pierdut copiii acolo: să vină cât mai mulţi la proces. (...) Justiţia română este varză, dar nu varză de Bruxelles, ci varză de Bucureşti. (...) Din ce a spus, nu cred nimic (n.r.. - Alin Anastasescu). (...) Eu sper că cei vinovaţi o să fie pedepsiţi, pentru că aceşti copii nu au murit la Colectiv, ci au fost omorâţi cu bună ştiinţă, o mână criminală a lucrat acolo. Şi ştiu cine e mâna criminală şi o să o spun cu altă ocazie. Să îmi pună cătuşele, că nu are ce să îmi facă. Să îmi dea copilul înapoi. Pentru mine, viaţa nu mai contează acum, conta când trăia fiica mea. Era un copil minune”, a spus tatăl Teodorei Maftei, o tânără pierită în incendiul din 30 octombrie 2015, conform Mediafax.

De asemenea, în fața magistraților a fost audiat și Alin Anastasescu, unul dintre patronii clubului Colectiv, care a declarat că cei de la ISU au văzut, la momentul verificărilor, buretele de pe perete, tavanul fals şi uşa de acces, dar au spus că e în ordine.

Teodora Maftei s-a stins din viață la câteva săptămâni după incendiul din Colectiv. Înainte, însă, viața ei a fost una extrem de dură, întrucât a fost operată de şapte ori, din care de trei ori pe creier. Tânăra suferea de chist arahnoidian de fosă posterioară, o acumulare de lichid aflată pe creierul mic, înspre ceafă, care nu poate fi eliminat şi este asociat cu hipertensiunea intracraniană. Din cauza aceasta, Teodora a avut şi o tromboză venoasă (i s-au spart două vene pe creier) şi a făcut o criză de epilepsie

ULTIMĂ ORĂ! Cinci copii, duși de urgență la spital după ce s-ar fi intoxicat! Ce le-au dat părinții să mănânce... Pământul s-a cutremurat! Un seism s-a produs în România, în urmă cu puțin timp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x