Antena Căutare

E clar, unii se uită la prea multe filme! A furat o maşină, a băut, a condus fără permis şi a provocat un accident. O tânără din Iaşi s-a PREFĂCUT MOARTĂ pentru a scăpa de POLIŢIE

O tânără din Iași s-a prefăcut moartă după ce a provocat un accident. Polițiștii au aflat însă că Ancuța s-a urcat băută la volan, furase mașina și nici nu avea permis de conducere.

O tânără din Iași s-a prefăcut moartă după ce a provocat un accident. Polițiștii au aflat însă că Ancuța s-a urcat băută la volan, furase mașina și nici nu avea permis de conducere.

Alarma s-a dat în comună ieșeană Holboca, după ce un martor a sunat la 112 spunând că o mașină a luat foc, în urma unui accident, iar în autoturism se află o tânără ce pare moartă, scrie ziuanews.ro.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD, fiind alertați și pompierii. Medicii au început manevrele de resuscitare și ventilație mecanică.

Tânăra de aproape 20 de ani și-a revenit brusc, iar salvatorii au crezut că au asistat la un miracol. Polițiștii au descoperit, însă, că Ancuța, tânăra care provocase accidentul, se afla într-o stare avansată de ebrietate. Halucinant este că tânăra a recunoscut că s-a prefăcut că e moartă.

Ancuța a fost testată cu etilotestul, rezultând o concentrație de 0,73 de miligrame de alcool în aerul expirat. Mai mult, tânăra nu avea permis de conducere și furase mașina.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Caz REVOLTĂTOR în România! O femeie a fost ÎMPUȘCATĂ în trafic de un poliţist... Adevărați „eroi” într-o comună inundată din Prahova! Au găsit soluția... să ajungă la cârciumă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x