Antena Căutare

E OFICIAL! Peste 3 milioane de euro pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Bugetul pentru 2018 prevede alocarea a peste 3 milioane de euro pentru lucrările la Catedrala Mantuirii Neamului.

Catedrala Națională sau Catedrala Mântuirii Neamului va primi din partea Primăriei Capitalei suma de peste 3 milioane de euro pentru lucrările de construcție.

Potrivit news.ro, Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a aprobat în şedinţa de joi proiectul de buget pe anul 2018.

Bugetul prevede alocarea a peste 3 milioane de euro pentru lucrările la Catedrala Mântuirii Neamului şi a peste 13 milioane de euro la diverse monumente şi statui, altele decât cele începute anul trecut.

Pentru spitale, municipalitatea a prevăzut în buget 111 milioane de euro, pentru finalizarea Spitalului Foişor, pentru modernizarea Spitalului Victor Gomoiu, precum şi pentru dotarea cu aparatură medicală şi pentru diverse studii de fezabilitate în vederea construirii altor unităţi medicale.

Primăria Capitalei mai alocă 26 de milioane de euro pentru semaforizarea a 20 de intersecţii noi şi 100 de intersecţii integrate în Sistemul de Management al Traficului şi promite accesibilizarea instituţiilor publice pentru persoanele cu handicap prin montarea unor rampe, cu un buget de 2,2 milioane de euro. Citește mai departe AICI!

Schimbare uriașă! Ce se întâmplă dacă refuzi să arăți buletinul unui agent de poliție?... România s-a zguduit puternic! Cutremur cu magnitudine mare, azi noapte, în județul Vrancea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x