Antena Căutare

Economii de Ziua Indragostitilor: Buchetele de flori, mult mai ieftine in sere decat la florarii

Florile se gasesc oriunde, orice tip, in buchete sau in ghiveci!  Cum februarie e luna iubirii, iar dovezile de dragoste nu trebuie sa conteneasca, va spunem si ca ele sunt si mai ieftine in perioada asta, cel putin daca le comandati direct din sere.

In sere, agitatia-i mare. Multe sunt si florile. dar si comenzile. Se "simte" ca joi e Ziua Indragostitilor. Zece mii de fire de frezie sunt gata sa faca femeile fericite. Dar sunt barbatii pregatiti sa intre la cheltuiala?

Domnii par sa prefere lalelele, garoafele si, mai ales, traditionalii trandafiri. Si nu se sfiesc sa cumpere, mai ales ca nu sunt deloc scumpe. Pretul unui cos sau buchet de frezie este de 15 lei la serele din Ploiesti, dar poate ajunge si 100 de lei, in functie de cum este aranjat. Aici, firul este vandut cu 50 de bani sau un leu, pe cand in florarii un fir de frezie ajunge si la patru lei.

“Avem deja acoperita livrarea pana saptamana viitoare. Pana la 1 martie. Aici executam buchete, aranjamente, chiar si la fir vindem”, spune proprietara unei sere.

Si nu uitati, domnilor. Nu scapati nici in luna martie. Cererea va fi la fel de mare.

Oferte speciale de Valentine's Day: cat costa un pachet de infrumusetare la salon, pentru Ziua Indragostitilor... UPDATE Femeia care a intrat in coma dupa o operatie de lipoaspiratie a murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x