Antena Căutare

Ce efecte secundare pot avea măștile de protecţie și cum le poți preveni! Adio, fond de ten și balsam de buze! VIDEO

Măștile de protecție, ce devin obligatorii în România, din 15 mai, în mai multe situații, pot avea efecte secundare, precum acnee sau herpes. Specialiştii au dat câteva sfaturi pentru a integra cât mai uşor noul accesoriu în viaţa de zi cu zi.

„S-a remarcat o creștere dermatitelor iritative, pentru că ce se găsește sub mască sunt vapori, umezeală și secreții”, a spus un medic.

Doctorii le recomandă femeilor să renunțe la fondul de ten, pentru a permite pielii să respire. Rujul sau balsamul de buze ar trebui, de asemenea, evitate.

Previziune cumplită de la OMS! Ce se poate întâmpla cu noul coronavirus, în următoarea perioadă! „Este important să fim realişti!”

La fel și guma de mestecat, deoarece mentolul poate provoca iritații.

Totodată, bărbații ar putea fi nevoiți să renunțe la barbă. Mai multe sfaturi pentru purtarea măștilor de protecție, fără probleme, în clipul de mai sus!

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor provocate de noul coronavirus în România, precum și numărul cazurilor de COVID-19 din țară, aici!

Citește și: Fond de ten sau SPF: Care este ordinea corectă de utilizare a acestor produse de frumusețe

Bătrân din Suceava, filmat când prinde și jumulește un porumbel pe viu: „Ce faceți cu el?” | VIDEO... Raed Arafat, avertisment pentru români înainte de relaxare: ”Lupta cu un nou val de COVID-19 e de 10 ori mai grea! Respe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x