Antena Căutare

EL este bărbatul care a FURAT arma de la jandarmi! Ies la iveală detalii ȘOCANTE!

Noaptea trecută a fost reţinut pentru 24 de ore, însă pistolul e în continuare de negăsit. Între timp, noi imagini de la ciocnirea violentă o arată pe femeia jandarm atacată cum le-a reprosat colegilor că au lăsat-o singură. Reacţia ei a fost surprinsă la scurt timp după ce a fost scoasă dintre cei care au lovit-o cu bestialitate. Fata trebuia să iasă ieri din spital, dar medicii au decis că e nevoie de noi investigaţii.

Sunt reproşuri pe care tânăra de 23 de ani le aduce colegilor, la câteva minute după ce a fost prinsă în busculadă. A ajuns apoi la echipajul medical de urgenţă, susţinută de alţi jandarmi.

Doi dintre dintre cei care au bătut-o sunt acum arestaţi. Însă procurorii militari strâng toate imaginile surprinse în noaptea de vineri.

Imagini ȘOCANTE de la protestul din Piaţa Victoriei! Două ARME au fost pierdute de jandarmi

Autorităţile au lansat un apel către populaţie să le ofere indicii despre cel de-al treilea bărbat căutat. Iar un apel către poliţiştii din Ilfov i-a dus ieri pe urmele sale. Ridicat şi dus la audieri, bărbatul de 32 de ani a fost reţinut noaptea trecută pentru 24 de ore. E acuzat de nerespectarea regimului armelor si munițiilor, prin furtul pistolului, şi de tulburarea ordinii si linistii publice.

Filmările şi pozele surpinse sunt analizate în continuare cadru cu cadru pentru a-i găsi pe toţi cei implicaţi, dar şi arma furată.

Pe tânără, loviturile primite au ţinut-o o zi în plus în spital. Deşi actele de externare erau pregătite de ieri dimineaţă, fata a avut dureri de cap, iar medicii au programat-o pentru un computer tomograf.

Femeia jandarm era penultima în dispozitivul care traversa Piaţa Victoriei, pentru a ajunge la intervenţia de la restaurantul vandalizat. Pe drum, ea şi colegul ei au fost atacaţi de mulţime. În astfel de situaţii, chiar şi un jandarm cu experianţă poate fi luat prin surprindere. Indiferent de ordinul primit.

Nouăsprezece oameni au fost chemaţi deja la Poliţie. Audierile vor continua însă şi în zilele următoare.

Atenție MARE! Mai multe zone din București și din judeţele Ilfov şi Giurgiu rămân fără curent electric... PANICĂ pe o stradă din Timişoara! O maşină a luat FOC din mers (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x