Antena Căutare

Merită toate laudele și toate aprecierile.faceți cunoștință cu Ref, câinele erou care a găsit și a salvat o fetiță de doi ani!

Fetiţa de doi ani care a dispărut într-o pădure din Prahova după ce a fost abandonată de mamă la marginea unei păduri ar putea fi instituţionalizată.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova (DGASPC) s-a autosesizat în cazul fetiţei în vârstă de 2 ani din Dumbrava care a dispărut, noaptea trecută, în timp ce părinţii săi, consumatori de alcool, se certau.

O echipă a DGASPC a început demersurile pentru a se institui un sistem de protecţie în ceea ce o priveşte copilul, în prezent internat în Spitalul de Pediatrie din Ploieşti.

"O echipă de la noi s-a deplasat la Spitalul de Pediatrie, unde se află copilul, şi apoi în comuna Dumbrava pentru a vedea în ce condiţii este crescută fetiţa. Se ştie că mama mai are încă patru copii în sistem de plasament, în prezent aceşita se află în cadrul unui organism privat autorizat. Procedura obişnuită ne obgliă să luăm acceptul mamei pentru a prelua copilul din familie, în caz contrar vom fi nevoiţi să apelăm la instanţă şi să obţinem o ordonanţă preşedinţială care să stabilească măsura de protecţie în ceea ce priveşte fetiţa", a declarat Corina Nicola, purtătorul de cuvânt al DGASPC Prahova.

În această după amiază, în platoul Antenei 3 au ajuns Ref, câinele care a salvat-o pe micuță de la o nenorocire. Patrupedul a fost însoțit de dresorul său și a fost foarte ascultător, privind cu mirare către camerele din platou.

Detalii cutremurătoare în cazul dublei crime din Târgoviște. Medic:Cei doi bărbați au avut o moarte violentă... 3 tipuri de persoane toxice din viața ta. Nu mai sta prin preajma lor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x