El este tânărul care a murit sub ochii părinților, în urma unui accident rutier. Ce a scris pe Facebook înainte ca mașina în care se afla să fie lovită de un șofer beat 

Un tânăr în vârstă de doar 22 de ani a murit, duminică seară, sub ochii părinților săi, după ce mașina în care se aflau a fost lovită în plin de un autoturism la volanului căruia se afla un șofer băut. 

El este tânărul care a murit sub ochii părinților, în urma unui accident rutier

Accidentul a avut loc duminică seară, pe Horea din municipiul Cluj-Napoca. Un autoturism condus de un tânăr din Republica Moldova a intrat, în plin, în mașina unor bistrițeni care circulau regulamentar pe contrasens. Din păcate, însă, tânărul de 22 de ani, singurul copil al familiei, nu a putut să fie salvat.

Accident deosebit de grav în Baia Mare. Sunt mai multe victime după ce două maşini s-au izbit într-o intersecţie

Filip, căci acesta este numele tânărului care a murit sub ochii părinților, era singurul copil al familiei. Acesta Absolvise Liceul Tehnologic Bistrița și era proaspăt absolvent al Universității Tehnice din Cluj.

Bistriţa Năsăud: Şapte persoane au fost rănite în urma unui accident în care au fost implicate un autobuz şi un autotren

Acesta plecase de dimineață din Bistrița, împreună cu părinții săi. În story-ul de la Facebook a postat drumul și mesajul „Și am plecat”- fără să știe că pleacă pentru totdeauna.


Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri