Antena Căutare

Fată din Sibiu, căutată de poliţişti după ce ar fi dispărut de acasă pentru că că "dorea să facă like-uri" pe Facebook

O fată de 18 ani din Tălmaciu, căutată de trei zile de poliţişti, după ce părinţii au anunţat că a dispărut de acasă, a scris, pe pagina ei de Facebook, că "dorea să facă like-uri".

Fată din Sibiu, căutată de poliţişti după ce ar fi dispărut de acasă pentru că că "dorea să facă like-uri" pe Facebook
Dispărută în Sibiu | Facebook

"Voiam să fac like-uri şi urmăritori", i-a răspuns fata, pe contul ei de socializare, unui băiat care a scris că dispariţia ei este "o alarmă falsă".

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, a explicat luni, pentru AGERPRES, că, "din punctul nostru de vedere, încă este dispărută, motiv pentru care căutarea ei continuă".

Conform sursei citate, poliţiştii au văzut ce a postat, pe Facebook, fata dată dispărută. Tânăra ar fi plecat de acasă pe 7 februarie, potrivit părinţilor care au cerut ajutorul poliţiştilor.

"Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu efectuează verificări în vederea depistării unei tinere de 18 ani din Tălmaciu care a plecat (...) voluntar de la domiciliu. La data de 7 februarie, Măcău Andreea - Loredana, în vârstă de 18 ani, domiciliată în Tălmaciu, a plecat voluntar de la domiciliul său din Tălmaciu, iar până în prezent nu a mai revenit", au anunţat, sâmbătă, reprezentanţii IPJ Sibiu.

Sibiu: Accident pe DN 14, între două autoturisme, şase persoane fiind rănite... El este tânărul care a murit sub ochii părinților, în urma unui accident rutier. Ce a scris pe Facebook înainte ca mașin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x