Antena Căutare

Electric Castel 2018. London Grammar și-a anulat concertul

Trupa London Grammar a anunțat că anulează concertul de duminică de la Electric Castel 2018.

Trupa London Grammar a anunțat că anulează concertul de duminică de la Electric Castel 2018.

Hannah, solista trupei, a suferit o intervenție chirurgicală în urmă cu puțin timp, fapt ce i-a determinat pe cei de la London Grammar să își anuleze concertul din România dar și pe cel din Cehia(Colours of Ostrava).

Aceștia au transmis fanilor: „Ne pare foarte rău să anunțăm că, din cauza problemelor de sănătate, nu vom mai participa la Festivalul Colours of Ostrava, din Cehia, și la Festivalul Electric Castle din România. Ne simțim devastați pentru că nu ne putem ține de aceste angajamente și nu vă putem vedea pe toți. Sperăm să avem ocazia pe viitor să cântăm pentru voi”.

Electric Castel 2018. London Grammar și-a anulat concertul

Din cauza acestei problem, organizatorii festivalului înceacă să găsească un înlocuitor pentru London Grammar cu toate că acest lucru este foarte greu de realizat din cauza timpului foarte scurt pe care îl au la dispoziție. Cei care doresc să returneze biletul, luat special pentru ziua de duminică, vor putea face astra trimițând un e-mail pe adresa festivalului făcând dovada biletului neutilizat și cerând banii înapio.

AN ȘCOLAR 2018 - 2019. Modificări la Evaluarea Națională! Ce trebuie să știe elevii... Rezultate FINALE Titularizare 2018, afișate pe EDU.RO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x