Antena Căutare

Elena Udrea iese din închisoare. S-a stabilit data la care ar putea fi eliberată

Elena Udrea ar putea ieși din închisoare pe 2 noiembrie, atunci când a fost stabilit termenul pentru apelul făcut de avocatul fostului politician la măsura arestului preventiv din Costa Rica, a declarat, într-o intervenţie la România TV, avocatul Veronel Rădulescu.

Elena Udrea ar putea ieși din închisoare pe 2 noiembrie, atunci când a fost stabilit termenul pentru apelul făcut de avocatul fostului politician la măsura arestului preventiv din Costa Rica, a declarat, într-o intervenţie la România TV, avocatul Veronel Rădulescu.

Atunci judecătorii vor decide dacă o vor elibera sau o vor menţine în închisoare pe Elena Udrea.

"A fost fixat termen pentru analizarea cererii de punere în libertate pentru data de 2 noiembrie. Atunci se va analiza situaţia personală, se vor analiza argumentele pe care le-a formulat în baza legii de acolo. Un judecător se va pronunţa fie pe admitere, fie pe respingerea cererii", a declarat avocatul Veronel Rădulescu, la România TV.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea şi fosta şefă DIICOT Alina Bica au fost reţinute în 3 octombrie de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica. Ulterior, Elena Udrea şi Alina Bica au fost arestate preventiv pentru două luni.

Vine frigul! Când vom avea căldură în calorifere. RADET anunţă că începe probele... Accident teribil în urmă cu puțin timp: Sunt cinci victime, în urma unui impact frontal violent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x