Antena Căutare

Elena Udrea iese din închisoare. S-a stabilit data la care ar putea fi eliberată

Elena Udrea ar putea ieși din închisoare pe 2 noiembrie, atunci când a fost stabilit termenul pentru apelul făcut de avocatul fostului politician la măsura arestului preventiv din Costa Rica, a declarat, într-o intervenţie la România TV, avocatul Veronel Rădulescu.

Elena Udrea ar putea ieși din închisoare pe 2 noiembrie, atunci când a fost stabilit termenul pentru apelul făcut de avocatul fostului politician la măsura arestului preventiv din Costa Rica, a declarat, într-o intervenţie la România TV, avocatul Veronel Rădulescu.

Atunci judecătorii vor decide dacă o vor elibera sau o vor menţine în închisoare pe Elena Udrea.

"A fost fixat termen pentru analizarea cererii de punere în libertate pentru data de 2 noiembrie. Atunci se va analiza situaţia personală, se vor analiza argumentele pe care le-a formulat în baza legii de acolo. Un judecător se va pronunţa fie pe admitere, fie pe respingerea cererii", a declarat avocatul Veronel Rădulescu, la România TV.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea şi fosta şefă DIICOT Alina Bica au fost reţinute în 3 octombrie de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica. Ulterior, Elena Udrea şi Alina Bica au fost arestate preventiv pentru două luni.

Vine frigul! Când vom avea căldură în calorifere. RADET anunţă că începe probele... Accident teribil în urmă cu puțin timp: Sunt cinci victime, în urma unui impact frontal violent...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x