Antena Căutare

Bombă în cazul reținerilor din Costa Rica. Elena Udrea a primit cea mai cruntă veste!

Elena Udrea şi Alina Bica au petrecut prima noapte în arest. Judecătorii din Costa Rica au decis ca cele două să fie reţinute preventiv pentru două luni.

Elena Udrea şi Alina Bica au petrecut prima noapte în arest. Judecătorii din Costa Rica au decis ca cele două să fie reţinute preventiv pentru două luni. Acum, autorităţile din România trebuie să îndeplinească toate formalităţile pentru extrădare. Procedură de care nu ar scăpa nici Elena Udrea, chiar dacă are un copil cu cetăţenie costaricană. O singura şansă ar avea fostul ministru pentru a rămâne acolo. Să demonstreze că este persecutată politic în România, spune un fost judecător din Costa Rica.

De dimineaţă cele două au fost transferate la penitenciarul Vilma Curling. Acolo vor petrece următoarele două luni până când magistraţii le vor decide soarta. Centru de detenţie din San Jose este cunoscut pentru condiţiile precare pe care le oferă femeilor închise. Şi sunt multe mame acolo.

Aici, în închisoarea cunoscută ca Buen Pastor, acum Vilma Curling, se află reţinute cele două demnitare românce, după ce au petrecut noaptea în celula tribunalului.

Aici vor rămâne până când se va judeca procesul de extrădare.

Subiectul reţinerii a fost intens mediatizat de presa din Costa Rica. Şeful Interpol a explicat, într-o conferinţă de presă, care este statutul celor două. Dar a răspuns şi întrebării care îi măcina pe jurnalişti referitor la statutul Elenei Udrea şi a posibilităţii ca aceasta să nu fie extrădată.

Faptul că are membrii familiei aici, cum ar fi un copil, nu e un obstacol pentru ca extrădarea să se realizeze, cel puţin nu în acest moment.

Seful Interpolului nu ia decizii in justitia din Costa Rica.

Elena Udrea și Alina Bica, reținute în Costa Rica. Veste BOMBĂ la prima oră a dimineții. Situație critică pentru Elena U... Logodnicul Elenei Udrea rupe tăcerea: ”Tot ce ne dorim este ca micuţa noastră, un suflet nevinovat...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x