Antena Căutare

Ultimă oră! Un elev de 12 ani a căzut de la etajul Liceului de Arte din Târgovişte

Un elev în vârstă de 12 ani al Liceului de Arte din Târgovişte a intrat în comă, joi, fiind rănit grav, după ce a căzut de la etajul al doilea al unităţii şcolare. Băiatul va fi transportat cu o ambulanţă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Bucureşti.

Un elev în vârstă de 12 ani al Liceului de Arte din Târgovişte a intrat în comă, joi, fiind rănit grav, după ce a căzut de la etajul al doilea al unităţii şcolare, pe casa scărilor. Băiatul va fi transportat cu o ambulanţă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Bucureşti.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa, un elev în vârstă de 12 ani a ieşit, joi după-amiază, din sala de spectacole a unei unităţi de învăţământ, a alergat pe hol, iar la un moment dat s-a împiedicat şi a căzut pe casa scării de la etajul al doilea.

O profesoară a fost cea care a sunat la 112 după ce a văzut incidentul.

O ambulanţă l-a preluat pe băiat şi l-a dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgovişte, însă medicii de aici au propus transferul la un spital din Bucureşti.

Managerul SJU Târgovişte, Claudiu Dumitrescu, a declarat pentru News.ro că băiatul a suferit un politraumatism prin cădere, cu principala componentă traumatism cranio-cerebral, şi este în comă, fiind intubat. El va fi transferat cu o ambulanţă la Spitalul ”Bagdasar Arseni” din Capitală. Pe parcursul transferului, copilul va fi însoţit de un medic.

Inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa, profesorul Sorin Ion, a declarat că incidentul s-a produs la Liceul de Artă ”Bălaşa Doamna” din Târgovişte, fiind deschisă o anchetă în acest caz.

Inspectorul şcolar Sorin Ion a precizat că IŞJ Dâmboviţa a deschis o anchetă cu privire a acest incident.

Experții avertizează: schimbarea Bacalaureatului va fi un dezastru! Vom forma o generație de „analfabeți funcționali”... Premieră! Poliția Locală din Cluj-Napoca, dotată cu mașini electrice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x