Căutare Live

Ultimă oră! Un elev de 12 ani a căzut de la etajul Liceului de Arte din Târgovişte

Un elev în vârstă de 12 ani al Liceului de Arte din Târgovişte a intrat în comă, joi, fiind rănit grav, după ce a căzut de la etajul al doilea al unităţii şcolare. Băiatul va fi transportat cu o ambulanţă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Bucureşti.

Un elev în vârstă de 12 ani al Liceului de Arte din Târgovişte a intrat în comă, joi, fiind rănit grav, după ce a căzut de la etajul al doilea al unităţii şcolare, pe casa scărilor. Băiatul va fi transportat cu o ambulanţă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Bucureşti.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa, un elev în vârstă de 12 ani a ieşit, joi după-amiază, din sala de spectacole a unei unităţi de învăţământ, a alergat pe hol, iar la un moment dat s-a împiedicat şi a căzut pe casa scării de la etajul al doilea.

O profesoară a fost cea care a sunat la 112 după ce a văzut incidentul.

O ambulanţă l-a preluat pe băiat şi l-a dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgovişte, însă medicii de aici au propus transferul la un spital din Bucureşti.

Managerul SJU Târgovişte, Claudiu Dumitrescu, a declarat pentru News.ro că băiatul a suferit un politraumatism prin cădere, cu principala componentă traumatism cranio-cerebral, şi este în comă, fiind intubat. El va fi transferat cu o ambulanţă la Spitalul ”Bagdasar Arseni” din Capitală. Pe parcursul transferului, copilul va fi însoţit de un medic.

Inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa, profesorul Sorin Ion, a declarat că incidentul s-a produs la Liceul de Artă ”Bălaşa Doamna” din Târgovişte, fiind deschisă o anchetă în acest caz.

Inspectorul şcolar Sorin Ion a precizat că IŞJ Dâmboviţa a deschis o anchetă cu privire a acest incident.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Premieră! Poliția Locală din Cluj-Napoca, dotată cu mașini electrice...
Ultimele știri