Antena Căutare

Eleva care a cazut de la etaj, in Busteni, a fost inmormantata

Pentru apropiatii Dianei, a fost ziua cea mai grea. Si-au luat adio de la fata de 13 ani, olimpica la matematica. Peste 200 de oameni, rude, prieteni, dar si oameni impresionati de drama ei, au condus-o pe ultimul drum, in orasul natal, Campina.

200 de oameni au venit s-o conduca pe ultimul drum pe Diana, olimpica moarta la Busteni.

Printre zecile de coroane care sprijina zidurile bisericii, una iese in evidenta. Este cea lasata de parintii Dianei. Scrie simplu: "Te iubesc". Langa ea, a fost asezata coroana profesorilor de la scoala unde invata.

In urma fetei, raman parintii indurerati, dar si multe intrebari. Nimeni nu poate spune ce a impins-o pe fereastra vilei din Busteni. A cazut de la etajul trei si a ramas intinsa ore bune in zapada, pana cand gerul a adus-o in pragul mortii. Cand au gasit-o medicii, temperatura corpului ei scazuse sub 20 de grade. Ore intregi s-au chinuit medicii s-o resusciteze. Marti seara, inima i-a cedat.

O ipoteza ar fi ca fata ar fi incercat sa evadeze, dupa ce a fost inchisa de colegi. Anchetatorii nu exclud nici sinuciderea. Pe numele profesorilor din tabara mortii a fost deschis deja un dosar de urmarire penala pentru ucidere din culpa. Cercetarile continua.

Acuzatii de malpraxis la Craiova: Un barbat a murit dupa ce si-a fracturat umarul... Romanii divorteaza pe banda rulanta. Cat de simplu e sa rupi o casnicie pe cale amiabila...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x