Antena Căutare

Acuzatii de malpraxis la Craiova: Un barbat a murit dupa ce si-a fracturat umarul

Un barbat a murit, in Craiova, dupa ce a cazut pe gheata si si-a fracturat umarul. Rudele spun ca este vina medicilor. Coplesita de durere, sotia barbatului se plange ca ortopedul care l-a consultat l-ar fi tratat doar cu calmante si comprese, desi avea dureri insuportabile si i-ar fi amanat, in mod inexplicabil, internarea.

Barbatul a cazut pe gheata acum mai bine de o saptamana. Si-a luat sotia si au mers impreuna la spital. Il durea cumplit umarul. “Am venit cu el la urgenta, s-a facut radiografie, nu stiu ce s-a mai facut si mi l-a dat acasa. mi-a zis sa vin pe data de 8”, a declarat sotia victimei.

Medicul ortoped l-a trimis acasa, spune acum femeia, cu un pumn de calmante si o fasa legata de umar. N-au folosit la nimic. Durerile au devenit din ce in ce mai greu de suportat.

“Pe data de 8 am venit la domnul doctor Adam, l-a vazut, a zis sa vin pe data de 10, joi. iar eu am venit joi. L-a taiat la mana, a vazut cum este mana si mi-a dat biletul de internare pentru luni”, a mai precizat femeia.

Fara sa le dea vreo explicatie, spun rudele, medicul ar fi tot amanat internarea barbatului. Asta in conditiile in care acesta nu mai putea suporta durererile. Azi-noapte, s-a intors la spital, iar medicul de garda l-a trimis direct pe masa de operatie.

Medicii nu le-au spus membrilor familiei decat ca barbatul avea puroi in zona fracturata. Mai exact, tesutul afectat in urma fracturii era mort. Este diagnosticul pe care l-a pus chiar medicul care l-a operat.

Cat despre acuzatia de malpraxis, conducerea spitalului nici macar nu ia in calcul inceperea unei anchete. Familia este hotarata ca dupa inmormantare, sa depuna plangere la Colegiul Medicilor si la Parchet impotriva doctorului care, spun ei, l-a neglijat pe barbat.

Vanatoare cu protest la Balc: Militantii pentru drepturile animalelor cer oprirea vanatorii... Eleva care a cazut de la etaj, in Busteni, a fost inmormantata ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x