Eleva care a cazut de la etajul trei al unei vile din Busteni a murit

Dupa o noapte petrecuta in ger si o zi in spital, eleva care a cazut de la etajul trei al unei vile din Busteni a murit. S-a intamplat chiar atunci cand doctorii credeau ca o pot salva. Temperatura fetei se apropiase de cea normala, iar inima ei incepuse sa bata din nou, dar minunea nu s-a intamplat. Acum, politistii trebuie sa afle ce s-a intamplat de la ceilalti elevi care erau cu ea in tabara si de la profesorul care ii supraveghea.

Eleva de 13 ani a cazut in gol de la sapte metri. A supravietuit cazaturii, dar n-a avut putere sã ceara ajutor. A stat ore in sir in zapada. Abia de dimineata au gasit-o colegii. Fata abia mai respira ai avea temperatura corpului sub 20 de grade.

A fost nevoie de folosirea tarnacopului pentru a indeparta gheata. Inghetata, inima fetei s-a oprit la spital. A fost resuscitata in continuare - in cazurile de hipotermie severa, medicii sunt obligati sa lupte pentru viata, fara oprire, cel putin 15 ore. Atat dureaza pana cand temperatura corpului revine la normal. Fiecare grad in plus conteaza.

Dupa mai bine de 12 ore in care medicii i-au facut masaj cardiac, inima elevei a inceput din nou sa bata, iar temperatura corpului ei a ajuns la peste 30 de grade. Fata respire, insa cu ajutorul aparatelor.

Medicii planuiau sa o duca in Bucuresti de indata ce transportul nu i-ar fi pus in pericol viata, dar n-au mai apucat sa faca asta. In ciuda eforturilor lor, eleva a pierdut lupta pentru viata.

In urma ei a lasat multe intrebari fara raspuns. Nimeni nu stie ce s-a intamplat acolo.

Fata care era eleva in clasa a VII-a la o scoala din Bucuresti era olimpica la matematica si cucerise mai multe medalii la concursurile nationale si internationale.

La Busteni se afla intr-o tabara de studiu, organizata de o editura condusa de un profesor din Zalau. El era singurul dascal insotitor al unui grup de 22 de elevi. Si tot el va trebui sa raspunda pentru cele intamplate.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri