Antena Căutare

Politia s-a autosesizat in cazul presupusului urmas al lui Sergiu Nicolaescu

Presupusul urmaş al lui Sergiu Nicolaescu s-ar afla in Dusseldorf. Cel putin asta reiese din cererea pentru stabilirea paternitatii si cea pentru impiedicarea incinerarii regizorului. Adresa trecuta in documente nu exista insa. Intre timp, politia s-a autosesizat si vrea sa afle cine a folosit numele unui jurnalist pentru a inventa un urmas al marelui regizor. Insa Vasile Rotaru a spus aseara la „Sinteza Zilei” ca a cerut instantei sa puna capat celor doua procese intentate in numele lui.

Jurnalistul care a fost tarat in acest scandal incearca acum sa-si recapete linistea: “Am facut doua cereri la judecatoria sectorului 1 prin care am cerut suspendarea proceselor de judecata”. Adica a procesului privind incinerarea regizorului si a celui pentru stabilirea paternitatii.

Intre timp, politia incearca sa faca lumina in acest caz. “Politia Capitalei face cercetari pentru a se vedea daca au fost savarsite doua infractiuni de fals: ma refer la fals in declaratii si fals privind identitatea: a precizat Alexandru Niculae, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

“Nu cred ca ar trebui sa fie foarte divicil sa se identifice odata pornind de la IP-ul de unde s-a transmis mail-ul respectiv, sa identifici locatia unde se afla calculatorul ca sa vezi cine este emitentul”, a declarat Laura Andrei, presedintele Tribunalului Bucuresti.

Setea de viteza erau sa-i ia viata unui tanar din Capitala... Eleva care a cazut de la etajul trei al unei vile din Busteni a murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x