Elevă premiantă, în vârstă de 15 ani, abuzată de tată ani la rând. Mama fetei a știut totul: ”Mă amenința cu moartea!”

O elevă în vârstă de doar 15 ani, care era recunoscută la școală pentru rezultatele bune la învățătură, trăia un adevărat calvar acasă, unde timp de doi ani de zile a fost abuzată de tatăl ei. 

Elevă premiantă, în vârstă de 15 ani, abuzată de tată ani la rând. Mama fetei a știut totul: ”Mă amenința cu moartea!”

Eleva în vârstă de 15 ani, din Bârlad, a fost batjocorită chiar de tatăl ei, care a amenințat-o cu moartea dacă va spune cuiva. De asemenea, mama fetei a știut totul de la început, însă nu a alertat Poliția de frică.

Coșmarul fetei s-a încheiat, însă, pe 19 mai, când mama fetei a pus mâna pe telefon și a sunat la 112, anunțând că fiica ei a fost abuzată de soț.

„Nenorocito! Ce? Nu vezi cine sunt eu? O să te aranjez!”. O vânzătoare acuză un polițist de abuz, după ce el a amendat-o la serviciu! „E strigător la cer!”

Bãrbatul a fost reținut, iar judecătorul de drepturi și libertãti a admis propunerea procurorului de caz de emitere a unui mandat de arestare pentru 30 de zile, sub acuzația de viol.

Agresor este un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Bârlad, care deține o societate comercială. El a început să-și abuzeze propriul copil în urmă cu doi ani, când minora avea 13 ani. Ea nu a spus nimic, de teamă că va fi ucisă.

Procurorii au început o anchetă, după ce peste 500 de scări de bloc din Craiova au fost dezinfectate cu o substanţă nepotrivită

Mama fetei a sesizat în comportamentul tatălui ceva suspect, iar pe 19 mai a găsit în telefonul acestuia mesaje agresive, de amenințare cu moartea, trimise fetei. Când a întrebat-o pe fată, aceasta a spus mamei tot ce i se întâmpla. Era îngrozită de amenințările tatălui și credea că nu mai are scăpare, potrivit Vremea Nouă.

În aceste momente, adolescenta, despre care colegii ei spun că e premiantă, beneficiază de consiliere din partea specialiștilor de la Protecția Copilului, fiind inclusă într-un program de consiliere și recuperare psihologică.

Ultimele știri