Antena Căutare

Elevă premiantă, în vârstă de 15 ani, abuzată de tată ani la rând. Mama fetei a știut totul: ”Mă amenința cu moartea!”

O elevă în vârstă de doar 15 ani, care era recunoscută la școală pentru rezultatele bune la învățătură, trăia un adevărat calvar acasă, unde timp de doi ani de zile a fost abuzată de tatăl ei. 

Elevă premiantă, în vârstă de 15 ani, abuzată de tată ani la rând. Mama fetei a știut totul: ”Mă amenința cu moartea!”
Elevă premiantă, în vârstă de 15 ani, abuzată de tată ani la rând. Mama fetei a știut totul: ”Mă amenința cu moartea!”

Eleva în vârstă de 15 ani, din Bârlad, a fost batjocorită chiar de tatăl ei, care a amenințat-o cu moartea dacă va spune cuiva. De asemenea, mama fetei a știut totul de la început, însă nu a alertat Poliția de frică.

Coșmarul fetei s-a încheiat, însă, pe 19 mai, când mama fetei a pus mâna pe telefon și a sunat la 112, anunțând că fiica ei a fost abuzată de soț.

„Nenorocito! Ce? Nu vezi cine sunt eu? O să te aranjez!”. O vânzătoare acuză un polițist de abuz, după ce el a amendat-o la serviciu! „E strigător la cer!”

Bãrbatul a fost reținut, iar judecătorul de drepturi și libertãti a admis propunerea procurorului de caz de emitere a unui mandat de arestare pentru 30 de zile, sub acuzația de viol.

Agresor este un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Bârlad, care deține o societate comercială. El a început să-și abuzeze propriul copil în urmă cu doi ani, când minora avea 13 ani. Ea nu a spus nimic, de teamă că va fi ucisă.

Procurorii au început o anchetă, după ce peste 500 de scări de bloc din Craiova au fost dezinfectate cu o substanţă nepotrivită

Mama fetei a sesizat în comportamentul tatălui ceva suspect, iar pe 19 mai a găsit în telefonul acestuia mesaje agresive, de amenințare cu moartea, trimise fetei. Când a întrebat-o pe fată, aceasta a spus mamei tot ce i se întâmpla. Era îngrozită de amenințările tatălui și credea că nu mai are scăpare, potrivit Vremea Nouă.

În aceste momente, adolescenta, despre care colegii ei spun că e premiantă, beneficiază de consiliere din partea specialiștilor de la Protecția Copilului, fiind inclusă într-un program de consiliere și recuperare psihologică.

Ultimul set de subiecte și bareme, publicat înainte de Evaluarea Națională 2020. Elevii susțin examenele din mai puțină ... Data la care s-ar putea relua zborurile în România! Marcel Vela: "Analiza se va face după încetarea stării de urgen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x