Antena Căutare

Elevii de la Liceul Tudor Vianu au luat lectii de fizica direct de la savantii de la NASA

Elevii de la Liceul "Tudor Vianu” au avut parte de o lectie de stiinta interactiva. S-au intalnit cu redactorii revistei BBC Science World si au au intrat in legatura directa cu NASA.

Copiii au primit informatii despre spatiul cosmic si au reusit sa le demonstreze profesorilor ca si-au facut bine temele. Colaborarea dintre oamenii de stiinta si elevi este foarte importanta in opinia profesorilor de la liceul bucurestean. Lectiile interactive sunt o provocare pentru toti si o sursa de inspiratie pentru copii.

Cele mai bune intrebari au fost premiate si in plus, elevii si profesorii au primit diplome din partea BBC Science World. Peste o saptamana, va fi randul elevilor de la Liceul "Sfantul Sava' sa descopere necunoscutul iar peste doua, redactorii BBC Science World vor ajunge la Liceul "Mihai Viteazul".

Oltchim ar putea fi cumparat de rusi. Combinatul a fost inchis din luna august, o singura sectie, repornita in octombrie... Chirurgul estetician al vedetelor, acuzat de evaziune fiscala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x