Antena Căutare

Chirurgul estetician al vedetelor, acuzat de evaziune fiscala

Un estetician prin mainile caruia au trecut mai multe vedete din showbiz a fost ridicat de procurori. Kasim Abu Bark este acuzat de evaziune fiscala. Procurorii spun ca medicul a operat fara sa taie chitanta de peste 140 de ori, in ultimii doi bani. Pe langa el, alti trei angajati ai cabinetului sunt cercetati in stare de libertate, tot sub acuzatia de evaziune fiscala.

Laurette, Nicoleta Luciu sau Madalina Pamfile sunt doar cateva vedete care si-au dobandit bustul generos la cabinetul lui Kasem Abu Bakr. Pe langa vedete, prin cabinetul medicului au trecut sute de alte femei, care visau fie la sani mai mari, fie la abdomen mai plat sau buze mai bine conturate. Insa, daca ar fi sa ne luam dupa registrele contabile, chirurgul este in pragul falimentului.

Situatia a fost neclara chiar si pentru anchetatori. A fost nevoie de o descindere la clinica din Dorobanti a esteticianului pentru ca procurorii sa faca legatura intre silicioane, chitante si evaziune fiscala. Asa si-au data seama ca timp de aproape doi ani, in contabilitatea acestei firme au fost inregistrate doar o mica parte din activitatea reala.

In mod paradoxal, 140 de operatii au existat si nu prea. Mai exact, interventiile au fost efectuate, banii au fost platiti, dar in registre nu apare nimic. O operatie, numita popular de marire a sanilor, costa cel putin 2.000 de euro. Procedura este simpla: pacienta achita aceasta suma si in schimb primeste o chitanta. Aici, banii intrau direct in buzunarul medicului, fara a plati vreo taxa.

De fapt, asa ar fi intrat si procurorii pe fir. Surse din cadrul anchetei spun ca denuntul a fost facut de o fosta clienta a medicului, mutilata in urma unei operatii la sani. Multumita initial de noul bust, nu a cerut chitanta, iar in momentul in care s-a dus sa-i ceara socoteala, si-a dat seama ca nu are nicio dovada ca s-ar fi operat in cabinetul medicului.

Esteticianul vedetelor face parte din lumea buna a medicinei estetice de la noi. Chiar daca si-a castigat faima imbunatatind imaginea vedetelor, cariera si-a construit-o lucrand alaturi de tatal sau, medicul Mohammad Abu-Bakr sau Regele Varicelor.

Elevii de la Liceul Tudor Vianu au luat lectii de fizica direct de la savantii de la NASA... Taietorii de lemne isi apara cu toporul afacerile din care castiga milioane de euro anual...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x