Antena Căutare

Elevii romani au obtinut patru medalii la Olimpiada Internationala de Chimie

Elevii romani demonstreaza, in ciuda sistemului de invataman romanesc, ca inca mai pretuiesc cartea. La Olimpiada Internationala de Chimie, lotul olimpic al Romaniei a obtinut patru medalii.

Patru elevi romani au participat la cea de-a 44-a editie a Olimpiadei Internationale de Chimie de la Washington. Ei au obtinut o medalie de aur, doua de argint si una de bronz.

Vlad Bacauanu, absolvent al clasei a XII-a la Liceul International de Informatica din Bucuresti, a fost cel care a castigat medalia de aur.

Maria Andreea Filip, eleva in clasa a X-a la acelasi liceu, si Alexandru Paraschiv, elev in clasa a XII-a la Colegiul National "Sfantul Sava" din Bucuresti, au obtinut cele doua medalii din argint. Medalia de bronz a fost castigata de George Silvian Baltac, elev in clasa a XII-a la Liceul Teoretic "Neagoe Basarab" din Calarasi.

La editia din acest an a Olimpiadei Internationale de Chimie au participat 282 de concurenti din 78 de tari.

FOTO: Intact Images

Berea romaneasca este produsa cu hamei nemtesc. Cultivatorii romani au disparut... Programul "Cornul si laptele" se modifica. Elevii cu intoleranta la lactoza si gluten vor primi produse specia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x