Antena Căutare

Elevii unei scoli din Bistrita au protestat in semn de solidaritate, dupa demiterea directorului institutiei

Elevii unei scoli din Bistrita au dat astazi stilourile pe pancarte. Cu parintii langa ei, cei mici au protestat cat a fost ziua de lunga. Cu totii sunt suparati pentru ca profesoara lor de matematica si directoarea scolii a fost nevoita sa renunte la functia de conducere. Asa ca elevii ameninta sa nu mai intre la ore pana cand femeia nu se intoarce la carma institutiei de invatamant

“O vrem pe doamna Popovici. O vrem pe doamna Popovici. Nu vrem schimbare, nu vrem schimbare.” Toata ziua doar asta s-a auzit la scoala din Bistrita. Copiii nu accepta demisia directoarei lor. La fel de revoltati sunt si parintii.

Profesoara de matematica a renuntat la functie ca sa nu renunte la meserie.

“Mi-am dat demisia din functia de director pentru ca mi s-a spus ca directorii nu au voie la ore plus catedra. Si trebuia sa renunt la 2 ore de matematica. Si pentru ca prima mea specializare e matematica, nu renunt “, a spus dascalul.

Nici ea nu se astepta insa la asemenea reactii din partea elevilor.

Pana la urma, reprezentantii inspectoratului scolar au anuntat ca vor lua in calcul cererile elevilor. Pe de alta parte, copiii si parintii spun ca vor continua sa protesteze pana cand situatia se va mula pe sufletele lor.

Zeci de familii din Arad au fost inselate de o firma care se ocupa de montarea centralelor individuale de gaz... Gasirea unui loc de munca: Ce perceptie au romanii cu privire la optiunile disponibile pe piata muncii ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x