Antena Căutare

Emanuel, eroul de șase ani vrea să se facă pompier și să salveze oameni. Și-a scos surioarele din foc și vrea să lupte cu flăcările o viață întreagă!

Emanuel, eroul de 6 ani vrea să se facă pompier și să salveze oameni. 

Emanuel, eroul de șase ani vrea să se facă pompier și să salveze oameni. Cel pe care o țară întreagă a ajuns să-l repereze datorită curajului său, după ce și-a salvat surorile din incendiul care le-a nimicit casa, vrea să lupte cu flăcările o viață întreagă!

Povestea lui Emanuel a impresionat întreaga Românie. În prag de sărbători, familia copilului de șase ani și-a pierdut casa în urma unui incendiu nimicitor. Micuțul nu s-a pierdut cu firea duupă ce a observat flăcările și și-a salvat surioarele de la moarte. În seara fatidică, bunicul era la muncă, iar bunica s-a asigurat că pruncii dorm şi s-a ocupat de treburile gospodăreşti. Părinții copiilor sunt plecați la muncă în străinătate.

Emanuel, un erou adevărat!


După ce i-a hrănit şi i-a culcat pe copii, bunica a mers să cumpere pamperşi. În urma ei, Emanuel s-a trezit şi, în timp ce se uita la televizor, copilul a văzut flăcări sub masă. Nu a intrat în panică. A trezit-o pe surioară de 2 ani care dormea lângă el, a luat-o de mâna, apoi a mers în camera alăturată şi a luat în braţe bebeluşul şi au ieşit cu toţii din casă, dezbrăcaţi şi desculţi. Au mers câteva zeci de metri, până au întâlnit o vecină, iar femeia i-a luat la ea în casă.

S-a dat alarma şi oamenii au sărit cu găleţi de apă să stîngă vălvătaia.Nu au avut nicio putere în faţă flăcărilor înalte de câţiva metri. Doar pompierii s-au putut apropia, însă nimic nu a mai putut fi salvat. Autorităţile locale s-au mobilizat imediat şi au cazat familia rămasă pe drumuri la rude.

În timp ce Protecţia Copilului a început o anchetă, întreagă comunitate vorbeşte numai despre curajul acestui băieţel, pe care îl consideră un erou.

O casă nouă datorită Fundației „Mereu Aproape”

La doar o zi de la evenimentul care a lăsat pe drumuri o întreagă familie, reprezentanții Fundației „Mereu Aproape” au reușit să facă o minune. La îndemnul profesorului Dan Voiculescu și cu ajutorul Alessandrei Stoicescu, Emanuel și surorile sale își vor petrece sărbătorile de iarnă cu un acoperiș deasupra capului: „Suntem bucuroși să vă anunțăm că prin intermediul Fundației Mereu Aproape, acești copii vor avea o casă”, a transmis Mihai Gâdea în direct la „Sinteza Zilei”.

Totul s-a așezat incredibil pentru familia eroului de șase ani. Fundația „Mereu Aproape” a reușit să le ofere o casă la doar 24 de ore distanță de la incendiul care i-a mistuit gospodăria familiei lui Emi.

Veste bună pentru elevi. Cursurile vor fi suspendate pentru votare... Inedit, în weekendul acesta! Târg cartitabil de cadouri, organizat într-un club de comedie. 12 copii buni la învățătură,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x