Antena Căutare

Inedit, în weekendul acesta! Târg cartitabil de cadouri, organizat într-un club de comedie. 12 copii buni la învățătură, dar fără posibilități materiale, au nevoie de ajutor

Se apropie sărbătorile şi, ca în fiecare an, apar felurite iniţiative caritabile. Însă când un club de stand-up comedy organizează o acțiune de acest gen, nu e un lucru obişnuit. 

Se apropie sărbătorile şi, ca în fiecare an, apar felurite iniţiative caritabile. Însă când un club de stand-up comedy organizează o acțiune de acest gen, nu e un lucru obişnuit.

Melinda Teohari, fondatoare a organizației Charity by 99 (soția celebrului comediant Claudiu “Teo” Teohari), împreună cu colegele ei Adela Szatvanyi fondatoarea ONG0-ului “Implică-te.org”, şi Adelina Serafim, freelancer şi business developer.

Pe lângă joburile de zi cu zi, fetele organizează evenimente caritabile şi aşa au găsit soluţia de a transforma goana după cadouri în ceva cu mai mult sens: un târg de cadouri, organizat la Club 99 - unde de obicei se organizează spectacole de comedie - ale cărui încasări şi donații vor merge către 12 copii din familii cu probleme.

“Ne-am gândit la o soluţie prin care să strângem bani pentru a răspunde scrisorilor pe care cei 12 copilaşi susţinuţi de fundaţie le-au scris lui Moş Crăciun. Totul a venit de la sine pentru că ştim că de sărbători toată lumea ar vrea să dăruiască, dar parcă e mai uşor atunci când o faci dăruindu-ţi mai întâi ţie şi celor dragi”, spune Melinda Teohari, voluntar al asociaţiei Charity by 99.

Astfel, pe 11 decembrie clubul de stand-up Club 99 (de pe bulevardul Dacia, nr 99) va fi scena faptelor bune, un loc unde îşi vor da întâlnire peste 40 de expozanţi gata să vă ajute în alegerea cadourilor de sărbători sau pentru a vă inspira să faceţi donaţii în bani sau obiecte celor mici.

“Nu am vrut să impunem o donaţie participanţilor, le-am sugerat doar. Ideal este că toţi cei care participă la acest iarmaroc să dăruiască celor dragi şi indirect celor aflaţi în nevoie. Cu cât mai multe cadouri pentru cei dragi, cu atât mai multe donaţii pentru copii”, susţine Adela Szatvanyi, cofondator al ONG-ului “Implică-te”, care a ajutat până în prezent cele 12 familii nevoiaşe.
Haine, încălţăminte, accesorii, decoraţiuni de sărbători, fan merch şi nu numai, dulciuri cu dragoste, super – eroi, Bărboşi, print-uri fotografice şi altele vă vor aştepta la “Dar din Dar se face… Iarmaroc”.

Uşile se deschid la ora 10:00 şi fetele vă invită să beţi cafeaua cu ele chiar de la prima oră, dar vă aşteaptă oricum până la ora 20:00.Banii strânşi vor merge spre 12 copii din 4 familii (Florea, Cristescu, Constantin şi Popescu).

Cu banii strânşi se vor cumpăra cadouri de Moş Crăciun pentru cei 12 copii şi alte lucruri de care au nevoie familiile (printer care o altă locuinţă în chirie pentru familia Cristescu, care e pe punctul de a rămâne fără acoperiş de sărbătoti, o canapea pentru familia Constantin, care nu are pat în casă, o locuinţă pentru familia Florea, care în momentul de fata trăieşte sub cerul liber…)

În cazul în care doriți să ajutați dar nu puteți ajunge la târg există si un cont pentru donații: IBAN RO74 BACX 0000 000752088000, pe nume Adela Szatvanyi.

Cu un gest mic putem face un Crăciun fericit si celor care altfel riscă să aibă sărbătorile la fel de gri ca oricare altă zi.

Emanuel, eroul de șase ani vrea să se facă pompier și să salveze oameni. Și-a scos surioarele din foc și vrea să lupte c... Nici Moș Crăciun nu putea aduce un cadou mai frumos! Elevii au scăpat de temele pentru vacanță...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x