Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

„Cât oi trăi eu pe Pământ! Să mor eu dacă te mint!”. Emi Pian i-a transmis un mesaj criminalului său înainte de a muri! Ce i-a spus este incredibil

Interlopul Emi Pian, liderul clanului Duduianu, i-a transmis un mesaj incredibil criminalului său, cu ceva timp înainte de a muri.

Ce mesaj îi transmisese Emi Pian ucigașului său, cu puțin timp înainte de tragedie

Din acel mesaj, reiese că cel l-a ucis pe Emi Pian după o încăierare ce a avut loc în timpul unei partide de barbut îi era prieten apropiat. Liderului clanului Duduianu îl considera „frate" pe Ciprian Napy.

Emi Pian - Florin Mototolea pe numele său real, făcuse un „live” pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce a ieșit din închisoare. Cu acea ocazie a vorbit și cu Napy și îi spunea celui care avea să-i devină ucigaș, că îi este foarte dor de el.

„Napy, frățiorul meu! Să trăiască copiii tăi, Napy! Să-ți dea Dumnezeu sănătate, vărule și… condoleanțe! (Pentru o rudă a lui Napy – n.r.) Îmi pare rău din suflet, să mor eu dacă te mint, știi că îl respectam foarte mult la el. Tu și copiii tăi sunteți ca familia mea, să mor eu dacă te mint, cât oi trăi eu pe pământ! Sunt lângă tine și lângă băieții tăi. Trăiască nepoții și soția și tot ce iubești.

Napy dacă ieși pe afară pe aici, fără muzică, fără alea. Fac și eu un berbec. Treci pe la fratele tău, bem un pahar de vin, că nu te-am văzut de doi ani. Să mor eu de nu mi-e dor de tine”, îi transmitea Emi Pian celui care apoi i-a luat viața, potrivit antena3.ro.

Răsturnare de situație, în cazul lui Emi Pian! Clanul Duduienilor, decizie uluitoare! Ce promisiune a făcut, în privința răzbunării. „Așa facem!”

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis după un joc ilegal de barbut din cartierul Giulești. A doua persoană rănită în altercație este chiar principalul suspect al crimei, un tânăr din clanul Rinu, în vârstă de 27 de ani, care este internat la Spitalul Elias.

Testamentul lui Emi Pian, detaliu terifiant! Cine preia șefia clanului Duduianu: „ Răzbunarea va fi mare și cruntă”

Emi Pian va fi înmormântat duminică, la cimitirul Tudor Vladimirescu din București.

Recomandari