Antena Căutare

Enoriasii unei biserici din Salaj refuza sa mai participe la slujbe, dupa ce le-a fost schimbat preotul

Scandal in zi de sarbatoare la o biserica dintr-un sat din Salaj. Suparati ca le-a fost inlocuit preotul, enoriasii ii acuza de nepotism pe sefii episcopiei. Oamenii au refuzat sa intre la slujba pe motiv ca noul preot nu este la fel de destept si de cuminte ca duhovnicul lor.

Necazul parintelui Coste i-a scos din biserica pe credinciosii din Brebi. Omenii sunt suparati ca duhovnicul lor ar fi fost inlaturat, sa faca loc unui apropiat al episcopului de Salaj.
In timp ce zeci de enoriasi agitati pichetatau biserica, noul preot isi vedea linistit de slujba.

Vechiul preot, parintele Coste, a fost sanctionat dupa ce a chemat un coleg sa-l asiste la inmormantarea mamei lui si a nesocotit astfel ordinele sefilor. Sefii bisericii au fost nevoiti sa opreasca ancheta deoarece preotul are probleme medicale.

Supararea credinciosilor a fost si mai mare dupa ce au aflat ca preotul lor s-a imbolnavit si a fost internat in spital.

Comisarul "case closed", Aurelian Soric, a luat nota 3,50 la examenul de magistratura... Topul celor mai furate carti din librarii: Cum sterpelesc romanii DEX-ul de doua kilograme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x