Antena Căutare

Comisarul "case closed", Aurelian Soric, a luat nota 3,50 la examenul de magistratura

Comisarul "case closed", celebrul sef al Politiei Neamt, Aurelian Soric, loveste din nou. De aceasta data la examenul de la adminterea in magistratura. Dupa ce a fost dat afara din politie, domnul Soric incearca de trei ani, fara succes, sa-si faca o cariera noua.

Rezutatele la proba scrisa a examenului de magistratura nu lasa urma de indoiala. Fostul sef al Politiei din Neamt n-a reusit sa stranga decat 35 de puncte, echivalentul notei 3,50.

Soric se incurca in definitii si pe vremea cand era seful politistilor din Neamt si trebuia sa dea explicatii despre interlopii locali. Din cauza carora si-a pierdut si functia. “De ce este atit de interlop Mararu? De ce se vehiculeaza acest lucru? Pentru ca dadea bani la oameni si le lua camata? Sunt procurori care dau camata! De aia era interop, pentru ca dadea camata?”, este declaratia care l-a facut celebru pe Soric.

Dupa ce a fost dat afara din politie, Aurelian Soric a sustinut, in doua rinduri, examenul de intrare in baroul iesean. Fara succes.

Anul acesta, Soric a vrut sa se faca judecator si a avut parte de subiecte inedite. Aspirantii la magistratura au fost nevoiti sa gaseasca solutie pentru un caz de agresiune sexuala. Un barbat care a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a fost muscat de. unde nu trebuie o prostituata neplatita.

Teoretic, Aurelian Soric ar mai avea o sansa numita contestatie. Nota lui ar trebui sa creasca la 7 dupa recorectare.

Politia Locala, pe urmele hotilor de buzunare. Mijloacele de transport in comun vor fi impanzite de agenti... Enoriasii unei biserici din Salaj refuza sa mai participe la slujbe, dupa ce le-a fost schimbat preotul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x